Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

BEOSZ TT ülés - 2015.09.17

A BEOSZ Tanácsadó Testülete Székesfehérváron tartotta meg soros, kihelyezett ülését. Huszár János vezérőrnagy Úr a TT tagja nagyon jó házigazda módjára sokoldalúan biztosította a tanácskozás eredményes, színvonalas lebonyolítását.
Napirend előtt a TT tagjai és a meghívottak két nagyon színvonalas, szemléletes aktuális tájékoztatást, előadást hallgattak meg, Topor István ezredes és Rumi Zoltán ezredes témagazdától. Majd a betervezett napirendi pontokat Fekete József ny. ezredes ismertette, adta meg a vélemények egyeztetéséhez az alaphangot. A jelenlévő tagok és meghívott vendégek elmondták a témával kapcsolatos információjukat és személyes véleményüket. A téma összefoglalóját Végh Ferenc ny. vezérezredes TT elnöke végezte.
Az ülésen sor került kerek évfordulójukat ünneplő Fekete József ny. ezredes 80. és Takács Imre ny.hőr. alezredes 75. születésnapi köszöntésére. A rendezvény lehetőséget adott Dr. Helgert Imre ny. ezredes előző napokban megjelenő könyvének bemutatására. Az eredményes TT ülés jó hangulatban, közösen elfogyasztott ebéddel zárult.

Esküdt Lajos ny. ezredes