Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Javaslatok a honlaphoz

2014.06.16

E menüponton belül várom a honlap tartalmára, illetve a vitafórum témáira (topic-jaira) vonatkozó javaslatokat.
A javaslathoz meg kell adni a név rovatba a hozzászóló nevét, a cím rovatba a hozzászólás tárgyát (nem a lakcímet) és a szöveg rovatba a hozzászólás szövegét.
A vitafórumhoz tett észrevételeken túl, a honlapon megjelentetésre javasolt szövegeket txt vagy word formátumban kérem. A képeket ne ágyazzák be a dokumentumba hanem önálló csatolmányként kérem megküldeni, a beosz.honlap@gmail.com címre.

Előre is köszönöm, a szerkesztő.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nacsa Ferenc - Katona Nemzedékek Találkozója vita fórum

2016.08.23 16:12

A hozzászólásomat áttettem arra az oldalra ahova szántam.

A weboldal nekem tetszik, de még tesztelem!

Üdvözlettel! Nacsa Ferenc

Nacsa Ferenc - Katona Nemzedékek Találkozója

2016.08.23 13:03

Tisztelt Elnökség és Egyesületek vezetői!

Érdeklődéssel várom a találkozó tartalmát és programjait. Fontosnak tartom azt, hogy valóban a katonanemzedékekről szóljon. A két és fél nap hosszú idő, de még is kevés, mert álláspontom szerint valóban a több nemzedéket átölelő katonatársadalomról kell, hogy szóljon a meghirdetett rendezvény.
Reményeim szerint a most szolgáló katonák is elmondhatják, hogy mit gondolnak hogy, miként ismerték meg a szövetséget, a BEOSZ működésében mi keltette fel, az érdeklődésüket .
A Toborzó és Érdekvédelmi Központok vezetői kapnak e lehetőséget arra, hogy értékeljék az egyesületekkel kötött együttműködés erejét és eredményeit, a működési területeiken.
E tekintetben lehet, hogy a találkozónak nem ez a küldetése, de talán egy olyan fórumot indíthatna el amelyben a (BEOSZ) szövetségünk vezetői naprakész információval rendelkezhetnek. Természetesen nem panasznapra gondolok, hanem jobbító és hatékonyságot növelő tevékenységek kialakítására, mert folyamatosan változnak az emberek, a szervezetek és a lehetőségek is.
A "XXV. Katonanemzedéki Találkozó elé", című elnöki levél tartalmában is a megújulás gondolatát keresi és kéri, mindazoktól akik a szövetség tagjai vagy követői.
A témafelvetés a nyugdíjasok fórumához véleményem szerint, elég érdekes lesz, hiszen a jelenlegi törvények és szabályzók e területen elég kategorikusak. Viszont az egymásrautaltság lehetősége és annak ereje nyitott kérdés, ami egyesületenként változó.
Amennyiben a fórum célja az, hogy az érdekvédelmet a szövetség jobban és hatékonyabban képviselje, csak üdvözölni tudom.
Tapolca. 2016. augusztus 23. Tisztelettel! Nacsa Ferenc

Gál Sándor - BEOSZ térkép

2015.03.30 23:05

Tisztelt Magócsi Bajtárs!
Sajnálattal észleltem, hogy a BEOSZ térképen, korábbi ígéreted ellenére sem szerepel egyesületünk, a Honvéd Bajtársi Egyesület Sárbogárd. Dél-Fejér térképén akkora fehér folt van, hogy még táncolhatnánk is!

Üdvözlettel:
Gál Sándor

Magócsi Zoltán - Re: BEOSZ térkép

2015.03.31 07:43

Kedves Sándor!
Amit ígértem, teljesítettem. Igaz nem sikerült azonnal, de már több napja fenn van a Ti egyesületetek is.
Üdvözlettel:
Magócsi Zoltán

Esküdt Lajos - 25. éves a BEOSZ

2015.02.27 09:49

A mai napon 25 évvel ezelőtt született meg hivatalosan a Szövetségünk. Én úgy gondolom, hogy erről feltétlenül említést kell tennem. Köszönjük az előd tagegyesületeknek, azok aktív vezetőinek, hogy létrehozták a Szövetségünket. Jó döntést hoztak, mert még mindig él és létezik, szerintem nagy szükség van rá! Igaz vannak gondok, de ezek azért vannak, hogy megoldjuk. Mindig is voltak és minden kor megoldotta a maga problémáját. Egy dolog a fontos, hogy legyenek mindig követők, akik átveszik a "lángot" azt tovább táplálják, óvják, hogy a most aktívaknak is legyen hova visszavonulniuk aktív nyugdíjas éveikre! Én a magam nevében szeretném megköszönni az elődöknek azt az áldozatos, önzetlen és nem mindig hálás munkát amit végeztek. A jelen funkciót betöltő bajtársakat padig arra biztatom, hogy igenis a gondok ellenére végezzük tovább azt a megkezdett munkát amit már önzetlenül, néha köszönet nélkül, csüggedve, már-már feladva de a szívünkre hallgatva csinálunk. Én azt mondom Nektek, hogy amikor el vagytok kenődve, akkor nézzetek a tagtársaitok csillogó - szomorú szemébe és ebből erőt merítve kezdjétek újra. Köszönöm az elvégzett tervező- szervező, koordináló, kreatív és sajnos néha adminisztratív munkát amit teljes odaadással, önzetlenül néha a család- unoka saját egészség elhanyagolása árán is végeztek. Reméljük az állami és a tárca vezetői is titokban így látják ezt, csak nem merik bevallani, hogy nagy feladatot vállaltunk fel, az emberekkel való törődést, odafigyelést gondjaikra, életcélt adva részükre. A civilek irigykedve nézik a mi Szövetségünket, hogy mennyire összetartó közösség a miénk! Mi nem szakmát, mi hivatást választottunk! A jelmondatunkat komolyan vesszük és annak szellemében élünk: "A HAZA MINDEN ELŐTT"
Emlékezzünk meg Halottainkról, mindenkinek van nagy előd Halottja, gondoljon Rá egy percre, idézze fel nagy mondásait, cselekedeteit. Nyugodjatok Békében, a BEOSZ él!

Köszönöm, hogy elolvastátok e szösszenetet, elnézést akiben ellenérzést váltottam ki. Én úgy gondoltam, hogy a mai napon az összetartozást ki kell valahogy fejeznem.
Emlékszem Sipos Géza elnök úr idejében rólunk szólt ez a nap.
Köszöntöttek bennünket olyan személyek akiknek ha tetszett, ha nem el kellett ismerni, ki kellett mondani, hogy KÖSZÖNJÜK, JÓL VÉGZITEK MUNKÁTOKAT.
A mai vezetés annak ellenére, hogy jelzések mentek irányukba nem köszöntötték Szövetségünket. Nem indok, hogy májusra tervezzük megünnepelni az évfordulót. A Szövetség a mai napon alakult!!!!!!

Tisztelettel és BEOSZ szívvel!
Esküdt Lajos alelnök

Magócsi Zoltán - Re: 25. éves a BEOSZ

2015.03.05 20:24

Tisztelt Esküdt Bajtárs! Kedves Lajos! Minden szavadat és minden érzésedet értem, sőt alapvetően egyetértek. Nem tudom, hogy személyhez köthető-e a köszöntés-nem köszöntés, szerintem nem. Most ilyen idők járnak. Átemeltem a szöveget egy új topikba, mert szerintem megérdemel egy önálló helyet.

Horváth Balázs István - kötelező tetszésvagy megosztás

2014.11.05 16:15

T. Honlapkezelő!

A Facebook-on láttam a Krajczáros Alapítvány felhívását egy megemlékezésre Erdős László megosztásában. Meg akartam nézni, el is jutottam a BEOSZ honlapjára, a felhívás címéhez és két gombhoz: Tetszik Megosztom
Mért kell ezt az ostobaságot átvenni. Had döntsem már el - az anyag ismeretében - hogy csak olvasni akarom, vagy tetszik is, netán meg is akarom osztani másokkal, hogy ők is tudomást szerezzenek róla.
Az egyszerű olvasás lehetőségét sajnos nem ajánlotta fel semmi. (Vagy számomra nem volt észlelhető!) Kár.

Egyébként szépen beindult a honlap, Köszönöm a készítőknek, külön Magócsi Zoltánnak

Üdvözlettel: Horváth Balázs

Honlap szerkesztő - Re: kötelező tetszésvagy megosztás

2014.11.14 10:06

Kedves Balázs. Köszönöm az észrevételt, de ezt a Facebook-on kellene megtenned, az ilyen bejegyzések ugyanis nem BEOSZ honlapról indulnak. Ha megnézed a Facebook-on az Elismerések október 23. alkalmából vagy a Díjat kapott a Szentendrei Klub bejegyzéseket, ott látod a BEOSZ logót, ezek a honlapról indulnak és a címre kattintva a honlapon a cikkhez jutsz el. Az új honlapon minden "rendes" cikk megosztható de természetesen semmi sem kötelező. Ha a honlapról osztod meg a cikket, akkor a Facebook-ról egyből a cikkhez jutsz vissza. Az elismerő szavakért pedig köszönet.

Horváth Balázs István - kötelező tetszés vagy megosztás 2

2014.11.05 16:22

A teljességhez hozzátartozik:

hogy az előző beírást követően a honlapról közvetlenül is próbálkoztam. Az eredmény részben hasonló, de ott már megvolt a lehetőség a megtekintéshez.

Ettől függetlenül a direkt Tetszik vagy Megosztom indulólehetőséget nem tartom szerencsésnek, az legyen a vége, ahol eldönthetem olcvasás után, hogy mit szeretnék.

Üdvözlettel: Horváth Balázs

Tóth Sándor - Nyíregyháza

2014.08.13 16:18

Kedves Zoli!
Jónak tartom a Honlap szerkezetét.
Elsőként kiemelném a Hírlevél archívumot, amely nagy kincs a mai világban is.
Én rendelkezem a 2005. évfolyamból a júniusi és novemberi, a 2006. évfolyamból a szeptemberi (4.), decemberi (5.) számokkal, amelyeket rendelkezésedre bocsátok.
A térképnél, ha Nyíregyházára kattintok, akkor csak egy szervezet adatai jelennek meg. Jó lenne, ha adott településen több szervezet is van mind megjelenne. Budapesten még ennél is több. Nem tudom technikailag kivitelezhető-e.

Magócsi Zoltán - Re: Nyíregyháza

2014.08.17 14:48

Köszönöm Sándor a dicsérő szavakat, igyekszem. Nagyon köszönöm a hiányzó számokat, szeretném teljessé tenni az archívumot. Sajnos a nyíregyházi szervezetek mind egy címen vannak, így a legnagyobb nagyításban is egy pontra mutatnak (a pestiek nagy nagyításban külön vannak). Csak a bal oldali felsorolásban lehet mindenkit megkülönböztetni. Esetleg meg lehet közelíteni a kérdést úgy, hogy nem szervezetek szerint építem fel, hanem település szerint. Ez döntés kérdése.

Esküdt Lajos - Észrevétel

2014.07.16 13:29

Nagy várakozással tekintettem meg a megújult honlapot. Valóban megérte türelmesnek lenni, mert szerkezetében és tartalmában is más jellegű. Sokkal könnyebb eligazodni és megkeresni azokat a tudósításokat, információkat ami miatt az olvasó belép. Kérlek benneteket, hogy amelyik egyesületünkről, vagy tisztségviselőről elavult, régi információ szerepel azokat frissítve küldjétek meg a honlap szerkesztőjének vagy az irodának, hogy változtatni tudjuk. Mindannyian tudjuk, hogy akkor lesz sikeres az új honlapunk és akkor fogják többen látogatni vagy aki látogatja az rendszeresen megnézni, ha aktuális, friss információk szerepelnek rajta. Kérlek benneteket, hogy az elvégzett közös munkánkat, rendezvényeinket, program ajánlóinkat ismertessük meg tagtársainkkal és az ide érdeklődéssel felnéző látogatóinkat. Szolgáljuk ki magunkat információval, osszuk meg sikereinket népszerűsítve saját régiónkat, egyesületünket. Mindenkinek jó és tartalmas időtöltést kívánok a honlapunkon. Kívánom, hogy találja meg kedvenc rovatát és ha úgy ítéli meg, hogy szükséges új rovat készítése tegyen javaslatot és küldjön hozzá folyamatos kiegészítést. Kérlek, hogy népszerűsítsétek és látogassák az új honlapunkat.

Kelemen József elnök - Köszöntő

2014.07.08 13:22

Tisztelt Látogató!
Szeretettel köszöntöm a BEOSZ megújult honlapján. Remélem, hogy örömét leli a honlapon. Bízunk benne, hogy felgyorsul ezáltal a kommunikációnk, és gyorsabban jutnak el a fontosabb hírek. A Faliújság menüpont alatt feltehetitek Ti is az aktuális információtokat. Ha van olyan híretek amit szeretnétek megosztani a látogatókkal akkor oda tegyétek fel. Köszönöm a honlap szerkesztő (K) munkáját. Nagyon hasznos az új BEOSZ térkép. Külön köszönet illeti Magócsi Zoltán nyá. ezredes bajtárs munkáját, fáradozását. Érdeklődéssel várjuk véleményeteket.

Sztanó Zsuzsanna - sztanozsuzsa@freemail.hu

2014.07.07 20:49

Tesztelem az új honlapot. Nagyon tetszik valóban könnyebb az eligazodás és egyszerűbb a keresés. A térkép nagyon jól sikerült és nagyon hasznos lesz.