Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Winner Gumi Kft. – Gumi szervíz - Vásárlói kedvezmény

2021.08.05

A Honvédelmi Minisztérium tájékoztatott bennünket arról, hogy a Vásárlói Kedvezményrendszer új Partnerrel bővült. A Winner Gumi Kft. – Gumi szervíz (a továbbiakban: Winner Gumi) aláírva visszaküldte a tárcának a kedvezményt biztosító partneri megállapodást.
Kedvezmény:
- 20% kedvezmény minden szerelés árából.

A kedvezmény, a kedvezményes termékekre további kedvezményként vehető igénybe.
A kedvezmény felhasználásának helye: a Winner Gumi szervízben, 1141. Budapest, Fogarasi út 117.
Nyitva tartás a nyári időszakban 2021. szeptember 15-ig: hétfőtől péntekig: 9.00 – 16 00 óra között. szombaton: 9.00 – 13.00 óráig.
Bejelentkezés telefonon: 06-70/942-21-33, valamint online: www.winnergumi.hu címen lehet.
Igénybe vehető szolgáltatások: gumiszerelés, új – és használt abroncsok értékesítése, abroncsok szezonális tárolása – „gumihotel”, gyorsszervíz szolgáltatások: olaj és szűrőcsere.
Kedvezményre Jogosultak a honvédelmi tárca személyi állományába tartozó hivatásos és szerződéses állományú katonák, önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és a munka törvénykönyvének hatálya alá tartozó munkavállalók, valamint a nyugállományú katonák és a honvédségi nyugdíjasok.
A kedvezmény igénybevételéhez való jogosultságot a Winner Gumi Szervízben történő vásárláskor szükséges igazolni, az érvényes honvédségi azonosító okmány (szolgálati igazolvány, kormánytisztviselői igazolvány, katonai nyugdíjas igazolvány, honvédségi nyugdíjas igazolvány vagy munkáltatói igazolás) felmutatásával.