Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Vásárlói kedvezmény a Telekomnál

2022.09.30

A Honvédelmi Minisztérium illetékes szervének tájékoztatása szerint a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Telekom Nyrt. (továbbiakban: Telekom) - 1097. Budapest, Könyves Kálmán krt. 36. - meghosszabbította a mobil távközlési szolgáltatás igénybevételére jogosító előfizetői keretszerződést, a honvédelmi szervezetek személyi állományába tartozó hivatásos, szerződéses és önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és munkavállalók, valamint a honvédelmi tárca gondoskodási körébe tartozó nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok részére az alábbiak szerint.
A kedvezményes dolgozói mobil díjcsomagokra való jogosultság igazolására az érvényes honvédségi azonosító igazolvány (szolgálati igazolvány, honvédelmi alkalmazotti igazolvány, kormánytisztviselői igazolvány, katonai nyugdíjas igazolvány, honvédségi nyugdíjas igazolvány), vagy annak hiányában a jogviszonyra vonatkozó, a személyügyi szerv által kiállított munkáltatói igazolás felmutatása szolgál.
A kedvezményes dolgozói mobil díjcsomagokra való jogosultság igazolásának módja:
Személyesen a Telekom üzletek ügyfélszolgálatánál (https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/elerhetosegek/uzleteink/uzletkereso) az érvényes honvédségi azonosító okmányok felmutatásával szükséges igazolni a kedvezményes mobil díjcsomagokra való jogosultságot.