Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Kedvezmények a Szépalma Hotel és Ménesbirtok szolgáltatásaiból

2022.06.17

Egy újabb partneri lehetőséggel bővült a vásárlói kedvezmények köre. A Honvédelmi Minisztérium és a Szépalma-Hotel Kft. közötti együttműködés alapján, a Szépalma Hotel És Ménesbirtok (8429 Porva-Szépalmapuszta 0172 hrsz.) állandó 20%-os kedvezményt biztosít a Szépalma Hotel és Ménesbirtok szolgáltatásainak (szállás, étkezés, szabadidő) mindenkor hatályos áraiból - melyek a www.szepalma.hu honlap elkülönített online felületén érhetőek el - a honvédelmi szervezetek személyi állományába tartozó hivatásos, szerződéses és önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és munkavállalók, valamint a HM gondoskodási körébe tartozó nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok (a továbbiakban együtt: Kedvezményre Jogosultak) részére az alábbiak szerint:
1. Online szállásfoglalás esetén a www.szepalma.hu weboldalon, a „Foglalás/Ajánlatkérés” felületen a „Cég neve” mezőben a „Magyar Honvédség” megnevezést kell megadni a kedvezmény eléréséhez.
2. A kedvezményre való jogosultságot a Kedvezményre Jogosulnak az érvényes honvédségi azonosító igazolványa (szolgálati igazolvány, honvédelmi alkalmazotti igazolvány, kormánytisztviselői igazolvány, katonai nyugdíjas igazolvány, honvédségi nyugdíjas igazolvány), vagy annak hiányában a jogviszonyra vonatkozó, a személyügyi szerv által kiállított munkáltatói igazolás felmutatásával szükséges igazolni a hotel recepciójánál, a kedvezmény érvényesítésekor.
A Szépalma Hotel és Ménesbirtok szolgáltatásaival kapcsolatban bővebb információ a www.szepalma.hu weboldalon érhető el.