Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Kedvezmények a József Attila Színházban

2022.09.02

Egy újabb partneri lehetőséggel bővült a vásárlói kedvezmények köre. A Honvédelmi Minisztérium (HM) és a József Attila Színház (1134. Budapest, XIII. ker. Váci út 63.) közötti együttműködés alapján, a színház 15% kedvezményt biztosít a színházjegyek teljes vételárából, a honvédelmi szervezetek személyi állományába tartozó hivatásos, szerződéses és önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és munkavállalók, valamint a HM gondoskodási körébe tartozó nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok részére az alábbiak szerint.
A kedvezményre való jogosultság igazolására az érvényes honvédségi azonosító igazolvány (szolgálati igazolvány, honvédelmi alkalmazotti igazolvány, kormánytisztviselői igazolvány, katonai nyugdíjas igazolvány, honvédségi nyugdíjas igazolvány), vagy annak hiányában a jogviszonyra vonatkozó, a személyügyi szerv által kiállított munkáltatói igazolás felmutatása szolgál, amely alapján a kedvezményt személyesen a József Attila Színház pénztárainál lehet igénybe venni.
A kedvezmény hamarosan online formában is – ún. kuponkód megadásával – is érvényesíthető lesz, amelyről konkrét tájékoztatást a későbbiekben teszünk közzé, az ahhoz kapcsolódó programajánlatokkal együtt.
A József Attila Színház által meghirdetett előadásokról bővebben a színház honlapján (www.jozsefattilaszinhaz.hu) tájékozódhatnak.
A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.