Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Kedvezmények a Hungarospa Hajdúszoboszló szálláshelyeinek árából

2022.09.05

Egy újabb partneri lehetőséggel bővült a vásárlói kedvezmények köre. A Honvédelmi Minisztérium (HM) és a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. közötti együttműködés alapján, a Hungarospa Thermal Hotel (4200 Hajdúszoboszló, József Attila utca 25.) 15% kedvezményt biztosít a www.hungarospa.hu/hu/Hotel/aktualis-ajanlatok weboldalon meghirdetett szálláshelyek árából, a honvédelmi szervezetek személyi állományába tartozó hivatásos, szerződéses és önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és munkavállalók, valamint a HM gondoskodási körébe tartozó nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok részére az alábbiak szerint.
Kedvezményre való jogosultság igazolásának módja:
- Online formában: szállásfoglalás/ajánlatkérés esetén, a Hungarospa Thermal Hotel weblapján (www.hungarospa.hu/hu/Hotel/aktualis-ajanlatok), az erre a célra elkülönített online felületen, a „Személyes adatok” mezőben a „Megjegyzés – További kérdés” rubrikába a „Magyar Honvédség” megnevezés beírásával történik a megrendelés, ezt követően a hotel visszaigazolásban érvényesíti a 15% partneri kedvezményt.
- Személyesen: az érvényes honvédségi azonosító igazolvány (szolgálati igazolvány, honvédelmi alkalmazotti igazolvány, kormánytisztviselői igazolvány, katonai nyugdíjas igazolvány, honvédségi nyugdíjas igazolvány), vagy annak hiányában a jogviszonyra vonatkozó, a személyügyi szerv által kiállított munkáltatói igazolás felmutatásával a Hungarospa Thermal Hotel recepcióján vehető igénybe a kedvezmény.
A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.
A szállásfoglalás/ajánlatkérés előre történő egyeztetés alapján történik.
Szállás lemondása, előleg fizetése:
- az érkezést megelőzően 7 nappal 30% előleg átutalása szükséges, vagy bankkártya garancia;
- a szállás érkezés előtt 7 nappal – írásban – kötbérmentesen lemondható;
- az igénybevételt megelőző 7 napon belül történő lemondás, vagy a lemondás elmaradása esetén a foglalási érték 30%-át kötbér kerül felszámolásra. Egyéb információ:
A Hungarospa Thermal Hotelben komplett gyógyászati részleg áll rendelkezésre, ahol a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) által támogatott kezeléseket széles körben biztosítják. A kezeléseket minimum 4 egymást követő munkanapon tudják igénybe venni a vendégek. Bővebb információ a kezelésekkel kapcsolatban: www.hungarospa.hu/hu/Hotel/aktualis-ajanlatok.