Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Játéksziget - Vásárlói kedvezmény változás

2022.09.19

A Honvédelmi Minisztérium illetékes szervének tájékoztatása szerint a Formatex Kereskedelmi Kft. által üzemeltetett Játéksziget (továbbiakban: Játéksziget) üzleteinek elérhetőségében változás történt.
Játéksziget üzletek listája:
Játéksziget Árkád - 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
Játéksziget Etele Plaza – 1119 Budapest, Hadak útja 1.
Játéksziget Hegyvidék Bevásárlóközpont - 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11-12.
Játéksziget Pécs Árkád - 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca 11.
Játéksziget Győr Árkád - 9027 Győr, Budai út 1-3.
Játéksziget Debrecen Fórum - 4024 Debrecen, Csapó utca 30.
Replica Játék- és Makettbolt - 1111 Budapest, Bartók Béla út 52.
Kedvezmények:
- 10% kedvezmény a www.jateksziget.hu; honlapon elérhető webshopban, HM10 egyedi kód használatával, minden teljes áras játékra, kivéve a LEGO termékeket;
- 15% kedvezmény a Játéksziget üzletekben minden teljes áras játékra, kivéve a LEGO termékeket;
- 15% kedvezmény a Replica Játék- és Makettboltban minden teljes áras termékre;
- 10% kedvezmény a Replica webáruházban www.replica-model.hu; HM10REPLICA egyedi kód használatával, minden teljes áras termékre.
A kedvezmény csak teljes áras termékekre vonatkozik, nem vonható össze más akcióval, kedvezménnyel.
Kedvezményre jogosultak a honvédelmi szervezetek személyi állományába tartozó hivatásos, szerződéses és önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és munkavállalók, valamint a honvédelmi tárca gondoskodási körébe tartozó nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok részére az alábbiak szerint.
A kedvezményre való jogosultság igazolására az érvényes honvédségi azonosító igazolvány (szolgálati igazolvány, honvédelmi alkalmazotti igazolvány, kormánytisztviselői igazolvány, katonai nyugdíjas igazolvány, honvédségi nyugdíjas igazolvány), vagy annak hiányában a jogviszonyra vonatkozó, a személyügyi szerv által kiállított munkáltatói igazolás felmutatása szolgál a fentiekben felsorolt üzletekben, Markettboltban, online vásárlás esetén pedig a webshopban és a webáruházban egyedi kód használata szükséges.