Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Babaszafari kedvezmény

2022.01.30

A honvédségi vásárlói kedvezményrendszer egy újabb partneri kedvezménnyel bővült.
A BABASZAFARI bababoltokban (Budapest – Győr – Debrecen – Szeged) forgalmazott valamennyi termék vételárából ezentúl 10% kedvezményre jogosultak a honvédelmi szervezetek személyi állományába tartozó hivatásos, szerződéses és önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és munkavállalók, valamint a HM gondoskodási körébe tartozó nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok (a továbbiakban együtt: Kedvezményre Jogosultak) az alábbiak szerint.
A honvédségi kedvezményre való jogosultságot a Kedvezményre Jogosultnak az érvényes honvédelmi igazolványa, vagy annak hiányában a jogviszonyra vonatkozó, a személyügyi szerv által kiállított munkáltatói igazolás felmutatásával az üzlet pénztáránál szükséges igazolnia.
A kedvezmény személyes vásárlás esetén érvényesíthető a Babaszafari üzletekben, továbbá kizárólag teljes árú termékek vásárlása esetén érvényes, és más kedvezménnyel, akcióval nem vonható össze.
BABASZAFARI üzletek címe:
• 1113 Budapest, 11. kerület, Bocskai út 38.
• 1138 Budapest, 13. kerület, Váci út 95.
• 1182 Budapest, 18. kerület, Petőfi utca 14/a.
• 9022 Győr, Móricz Zsigmond rkp. 22.
• 4025 Debrecen Piac utca 81.
• 6724 Szeged, Kisteleki Ede u. 12.
A Babaszafari bababoltokban igénybe vehető kedvezménnyel kapcsolatos egyéb információkat a csatolt plakát tartalmazza, ide kattintva olvasható.