Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

25 % kedvezmény a Fővárosi Nagycirkusz jegyáraiból

2022.07.21

Egy újabb partneri lehetőséggel bővült a vásárlói kedvezmények köre. A Honvédelmi Minisztérium és a Nemzeti Artista- Előadó- és Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. közötti együttműködés alapján, a Fővárosi Nagycirkusz (1146 Budapest, Állatkerti út 12 a.) 25%-os állandó partneri kedvezményt biztosít a Fővárosi Nagycirkusz weboldalán (https://fnc.hu/) feltüntetett érvényes felnőtt, nyugdíjas és gyermek jegyárakból a honvédelmi szervezetek személyi állományába tartozó hivatásos, szerződéses és önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és munkavállalók, valamint a HM gondoskodási körébe tartozó nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok (a továbbiakban együtt: Kedvezményre Jogosultak) részére az alábbiak szerint:
A kedvezményre való jogosultság igazolásának módja:
Online formában: a jegyvásárlásra elkülönített online felületen (https://fnc.jegy.hu/) az előzetesen megküldött kedvezménykód érvényesítése alapján.
Kuponkód: MH1VBC6V22
A kuponkód 2022.09.18–ig érvényes mindkét jelenlegi műsorra.
A kedvezmény nem tud automatikusan érvényesülni, a kuponkód érvényesítése után a legördülő menüből tudják kiválasztani a 25% Honvédség kedvezményt.
Személyesen: az adott előadásokra, a szabad helyek kapacitásától függően az érvényes honvédségi azonosító igazolvány (szolgálati igazolvány, honvédelmi alkalmazotti igazolvány, kormánytisztviselői igazolvány, katonai nyugdíjas igazolvány, honvédségi nyugdíjas igazolvány), vagy annak hiányában a jogviszonyra vonatkozó, a személyügyi szerv által kiállított munkáltatói igazolás felmutatásával a jegypénztárnál érvényesíthető.
A kedvezmény kizárólag teljes árú jegyek vásárlása esetén érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.
A kedvezmény az I. és a II. kategóriás felnőtt, gyermek, illetve nyugdíjas jegyekre vonatkozik, a III. kategóriás jegyekre (1.500 Ft) nem vonatkozik. A vásárlásnál mennyiségi korlát nincs.
Jelenlegi műsorok:
Rain esőcirkusz
Magic show: péntek és szombati napokon 19.00 órai kezdéssel
Gyermekjegy: 4-18 éves korig. 4 éves kor alatt nem kötelező a jegyvásárlás, amennyiben a gyermek ölben tud ülni az előadás ideje alatt.
A Fővárosi Nagycirkusz meghirdetett előadásaival kapcsolatban bővebb információ https://fnc.hu/ weboldalon érhető el.

fnc_musor.jpg