Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

15% kedvezmény a ProBody Stúdió és Akadémia szolgáltatásaira (Budapest)

2022.08.10

Egy újabb partneri lehetőséggel bővült a vásárlói kedvezmények köre. A Honvédelmi Minisztérium és a Basten Sport Bt. (ProBody Stúdió és Akadémia) közötti együttműködés alapján, a ProBody Stúdió és Akadémia (1122 Budapest, XII. ker. Szamos utca 2/C.)
15% kedvezményt biztosít
a www.probodystudio.hu honlapon feltüntetett szolgáltatások - gyógytorna - kismama torna, pilates/korrektív tréning, sportrehabilitáció/prevenció, masszázs, jóga - ,valamint a www.probodyakademia.hu weboldalon elérhető - egészség-mozgás, sportrehabilitáció témakörű - szakmai képzések árából, a honvédelmi szervezetek személyi állományába tartozó hivatásos, szerződéses és önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és munkavállalók, valamint a HM gondoskodási körébe tartozó nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok (a továbbiakban együtt: Kedvezményre Jogosultak) részére az alábbiak szerint.
A kedvezményre való jogosultság igazolásának módja:
A ProBody Stúdió és Akadémia pénztárainál a Kedvezményre Jogosult az érvényes honvédségi azonosító igazolványa (szolgálati igazolvány, honvédelmi alkalmazotti igazolvány, kormánytisztviselői igazolvány, katonai nyugdíjas igazolvány, honvédségi nyugdíjas igazolvány), vagy annak hiányában a jogviszonyra vonatkozó, a személyügyi szerv által kiállított munkáltatói igazolás felmutatásával veheti igénybe a kedvezményt.
A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.