Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

10%-os kedvezmény a Tisza Papír-Írószer Áruházban

2022.08.18

Egy újabb partneri lehetőséggel bővült a vásárlói kedvezmények köre. A Honvédelmi Minisztérium és a Papír City Kft. közötti együttműködés alapján, a Tisza Papír-Írószer Áruház (6722 Szeged, Bartók tér 9.) 10%-os vásárlási kedvezményt biztosít a szaküzletben megvásárolható valamennyi termék vételárából, a honvédelmi szervezetek személyi állományába tartozó hivatásos, szerződéses és önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és munkavállalók, valamint a HM gondoskodási körébe tartozó nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok részére az alábbiak szerint.
A kedvezményre való jogosultság igazolásának módja:
Érvényes honvédségi azonosító igazolvány (szolgálati igazolvány, honvédelmi alkalmazotti igazolvány, kormánytisztviselői igazolvány, katonai nyugdíjas igazolvány, honvédségi nyugdíjas igazolvány), vagy annak hiányában a jogviszonyra vonatkozó, a személyügyi szerv által kiállított munkáltatói igazolás felmutatásával érvényesíthető a kedvezmény.
A kedvezmény felhasználható helye:
Tisza Papír-Írószer Áruház - 6722 Szeged, Bartók tér 9.

A kedvezmény fénymásoló papír termékekre nem vonatkozik, továbbá kizárólag teljes áras termékek vásárlása esetén érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.