Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

10% kedvezmény az Eldorádó Hangszerüzletekben (Budapest) és Hangszer Webshopban

2022.08.11

Egy újabb partneri lehetőséggel bővült a vásárlói kedvezmények köre. A Honvédelmi Minisztérium és a Bookangel Kft. közötti együttműködés alapján, az Eldorádó Hangszerüzletekben (Budapest), valamint az Eldorádó Hangszer Webshop-ban (www.eldoradomusic.hu) forgalmazott termékekre
10% kedvezményt biztosítanak
a honvédelmi szervezetek személyi állományába tartozó hivatásos, szerződéses és önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és munkavállalók, valamint a HM gondoskodási körébe tartozó nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok részére az alábbiak szerint.
A kedvezményre való jogosultság igazolásának módja:
Személyesen:
Az Eldorádó Hangszerüzletek pénztárainál az érvényes honvédségi azonosító igazolvány (szolgálati igazolvány, honvédelmi alkalmazotti igazolvány, kormánytisztviselői igazolvány, katonai nyugdíjas igazolvány, honvédségi nyugdíjas igazolvány), vagy annak hiányában a jogviszonyra vonatkozó, a személyügyi szerv által kiállított munkáltatói igazolás felmutatásával érvényesíthető a kedvezmény.
A kedvezmény felhasználásának helyei:
Eldorádó Hangszerkereskedés - 1062 Budapest, VI. ker. Váci út 1-3. (WestEnd City Center, aluljáró szint)
Eldorádó Guitar Shop - 1137 Budapest, Pozsonyi út 23.
Online formában:
A www.eldoradomusic.hu weboldalon, az internetes vásárlásra elkülönített online felületen az alábbi kuponkód érvényesítése alapján vehető igénybe a kedvezmény.
Kuponkód: honved2022
A kuponkódot a termékek kiválasztását és kosárba helyezését követően, a „Kuponkód” szöveghez tartozó rubrikába kell beírni és érvényesíteni.
(Személyes átvételre a budapesti hangszerüzletekben van lehetőség, mely esetben külön szállítási költség nem kerül felszámításra.)
A kedvezmény az akciós termékekre, valamint a Yamaha márkájú termékekre nem vonatkozik, és más kedvezménnyel nem vonható össze.