Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

10% kedvezmény a Salvator Étteremben (Székesfehérvár)

2022.08.05

Egy újabb partneri lehetőséggel bővült a vásárlói kedvezmények köre. A Honvédelmi Minisztérium és a Bajor - Gastro Kft. közötti együttműködés alapján, a Salvator Étterem (8000 Székesfehérvár, Ányos Pál utca 3.) 10% kedvezményt biztosít az ’A la Carte’ étel- és italfogyasztás mindenkor hatályos árából a honvédelmi szervezetek személyi állományába tartozó hivatásos, szerződéses és önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és munkavállalók, valamint a HM gondoskodási körébe tartozó nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok (a továbbiakban együtt: Kedvezményre Jogosultak) részére az alábbiak szerint.
A kedvezményre való jogosultság igazolásának módja:
A Kedvezményre Jogosult az érvényes honvédségi azonosító igazolványa (szolgálati igazolvány, honvédelmi alkalmazotti igazolvány, kormánytisztviselői igazolvány, katonai nyugdíjas igazolvány, honvédségi nyugdíjas igazolvány), vagy annak hiányában a jogviszonyra vonatkozó, a személyügyi szerv által kiállított munkáltatói igazolás felmutatásával veheti igénybe a kedvezményt.
A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezmény alkalmanként egy számla végösszegéből (legfeljebb 8 fő étel- és italfogyasztás után) vehető igénybe.