Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

10% kedvezmény a Netamin webáruházban és üzletben (Budapest)

2022.08.09

Egy újabb partneri lehetőséggel bővült a vásárlói kedvezmények köre. A Honvédelmi Minisztérium és a Natural Herbal Kft. (Netamin) közötti együttműködés alapján, a Netamin 10% kedvezményt biztosít a Netamin.hu webáruházban, valamint az üzletben (1116 Budapest, Fehérvári út 132-144. - Bay Irodaház, fsz.)megvásárolható Netamin étrendkiegészítő termékek teljes vételárából a honvédelmi szervezetek személyi állományába tartozó hivatásos, szerződéses és önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és munkavállalók, valamint a HM gondoskodási körébe tartozó nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok (a továbbiakban együtt: Kedvezményre Jogosultak) részére az alábbiak szerint.
A kedvezményre való jogosultság igazolásának módja:
Online formában: a vásárlásra elkülönített online felületen (www.netamin.hu) az alábbi kedvezménykód érvényesítése alapján vehető igénybe a kedvezmény.
A webáruházban felhasználható kedvezménykód: HNV10A1
(A webáruházban vásárolt termékek átvételére többfajta fizetési és szállítási mód válaszható, melyről bővebb tájékoztatás a www.netamin.hu/szallitasi-feltetelek/ weboldalon érhető el.)
Személyesen: az üzlet pénztáránál a Kedvezményre Jogosult az érvényes honvédségi azonosító igazolványa (szolgálati igazolvány, honvédelmi alkalmazotti igazolvány, kormánytisztviselői igazolvány, katonai nyugdíjas igazolvány, honvédségi nyugdíjas igazolvány), vagy annak hiányában a jogviszonyra vonatkozó, a személyügyi szerv által kiállított munkáltatói igazolás felmutatásával veheti igénybe a kedvezményt.
A kedvezmény kizárólag teljes áras termékek vásárlása esetén érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.