Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

10% kedvezmény a KeS Papír üzletekben és online

2022.07.21

Egy újabb partneri lehetőséggel bővült a vásárlói kedvezmények köre. A Honvédelmi Minisztérium és a KeS Trade Kft. közötti együttműködés alapján, a KeS Papír (1085 Budapest, József krt. 27.) 10%-os partneri kedvezményt biztosít, az üzletekben megvásárolható valamennyi termék vételárából, valamint a Szolgáltató által üzemeltetett https://www.kes.hu; és www.paperblanks.hu; weboldalakon elkülönített online felületen, a honvédelmi szervezetek személyi állományába tartozó hivatásos, szerződéses és önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és munkavállalók, valamint a HM gondoskodási körébe tartozó nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok (a továbbiakban együtt: Kedvezményre Jogosultak) részére az alábbiak szerint: A kedvezményre való jogosultság igazolásának módja:
Online formában: a vásárlásra elkülönített online felületen, https://www.kes.hu; és a www.paperblanks.hu weboldalon, a „PidEyLsv” kedvezménykód érvényesítése alapján. Jelen kedvezménykód 2022. december 31-ig érvényes.
Személyesen: a KeS Papír szaküzletek pénztárainál az érvényes honvédségi azonosító igazolvány (szolgálati igazolvány, honvédelmi alkalmazotti igazolvány, kormánytisztviselői igazolvány, katonai nyugdíjas igazolvány, honvédségi nyugdíjas igazolvány), vagy annak hiányában a jogviszonyra vonatkozó, a személyügyi szerv által kiállított munkáltatói igazolás felmutatásával.
A kedvezmény kizárólag teljes áras termékek vásárlása esetén érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.