Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Vásárlói kedvezmények

A Honvédelmi Minisztérium a vásárlói kedvezményrendszer nyugállományú katonákra és honvédségi nyugdíjasokra történő kiterjesztése érdekében megkereséssel élt meglévő partnerei felé. Ennek alapján a következő szervezetek vállalták a kedvezmények kiterjesztését a nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok körére is:
- InterSport (15 %),
- Hervis (15 %),
- Praktiker (minden hónap 2. hétvégéjéhez igazítva, csütörtöktől vasárnapig terjedő 4 nap időtartamban),
- J.Press (15 %),
- Danubius (15 %),
- Kulcs Patika (5 %),
- Stavmat Építőanyag (10 %),
- Magyar Autóklub,
- Harmónia 99 Bt.,
- Formatex Kereskedelmi Kft. (Játéksziget),
- Zeller Zoltánné Ev. – Zeller Optika,
- Cívis P Kft. - Cívis Papír Írószer Bolt, FIGYELEM! ÚJ ISKOLAKEZDÉSI AKCIÓ,
- Balatontourist Kemping,
- Fotohozman Műterem és https://fhdigital.hu webáruház,
- Flatco kedvezményes lakásbérlés,
- Balázs Sándor Ev. - Tavi Túra,
- Pátria Nyomda Zrt.- Pátria Papír,
- Spine Care Company Kft.- Gerinc Egészség Központ - Evminov,
- Toyota Central Europe Kft. - Toyota Márkakereskedés és Márkaszervíz,
- Balatontourist Kemping – Kedvezményes üdülési lehetőség.
- Tündérrózsa Hajókikötő – Új! Kedvezményes hajókirándulás,
- Fogászat - Lege Dentis Bt.,
- Hétkúti Wellness Hotel és Lovaspark valamint a Fogadó Az Öreg Préshez Hotel,
- Winner Gumi Kft. – Gumi szerviz,
- Budapesti Operettszínház változó kedvezmények,
- 50% kedvezmény a zalakarosi Aphrodite és Venus Hotel teljes árú szobaáraikból.
- 15% kedvezmény a Magas-Hegyi Turisztikai és Sportközpont Kft. (Zemplén Kalandpark) jegyáraiból,
- Margitszigeti Szabadtéri Színház változó kedvezmények.
- 10 % állandó és változó exluzív kedvezmény a budapesti Átrium Színház előadásaira,
- Kedvezmények a Szépalma Hotel és Ménesbirtok szolgáltatásaiból.

Részletek a menüben található cikkekben.

 

Cikkek

Kedvezmény a július 1-jei Carmina Burana előadásra

2022.06.25

margitsziget_logo.jpg A Honvédelmi Minisztérium és a Margitszigeti Színház Nonprofit Kft. (Margitszigeti Színház) közötti együttműködés alapján, a Margitszigeti Szabadtéri Színház most eseti jelleggel exkluzív, kedvezményes színházjegy vételi lehetőséget kínál Önöknek, melynek keretében az alábbi előadásra egységesen 3000.- forintért tudnak jegyeket vásárolni:
Maribori Szlovén Nemzeti Színház Balettegyüttesének vendégjátéka
Carmina Burana - Tavaszi áldozat
2022. július 1. péntek 20:00 (esőnap: július 2.)
Tovább a részletekre...

 
Teljes bejegyzés

Kedvezmények a Szépalma Hotel és Ménesbirtok szolgáltatásaiból

2022.06.17

szepalma_hotel_logo.jpg Egy újabb partneri lehetőséggel bővült a vásárlói kedvezmények köre. A Honvédelmi Minisztérium és a Szépalma-Hotel Kft. közötti együttműködés alapján, a Szépalma Hotel És Ménesbirtok (8429 Porva-Szépalmapuszta 0172 hrsz.) állandó 20%-os kedvezményt biztosít a Szépalma Hotel és Ménesbirtok szolgáltatásainak (szállás, étkezés, szabadidő) mindenkor hatályos áraiból - melyek a www.szepalma.hu honlap elkülönített online felületén érhetőek el - a kedvezményre jogosultak részére. Részletek...

 
Teljes bejegyzés

25% exluzív és 10% állandó kedvezmény a budapesti Átrium Színház előadásaira

2022.06.15

atrium_logo.jpg Egy újabb partneri lehetőséggel bővült vásárlói kedvezmények köre. A Honvédelmi Minisztérium és a budapesti Átrium Színház (1024 Budapest, Margit körút 55.) közötti együttműködés alapján, az Átrium Színház 10% állandó, valamint eseti jelleggel, exkluzív partneri kedvezményt biztosít a https://atrium.hu/musor weboldalon elérhető, a mindenkor hatályos teljes árú színházjegyek árából (állandó online kuponkód: „HNVDLM”), a honvédelmi szervezetek személyi állományába tartozó hivatásos, szerződéses és önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és munkavállalók, valamint a HM gondoskodási körébe tartozó nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok (a továbbiakban együtt: Kedvezményre Jogosultak) részére. Részletek...

 
Teljes bejegyzés

További kedvezmények a Margitszigeti Szabadtéri Színházban

2022.05.25

margitsziget_logo.jpg A Honvédelmi Minisztérium és a Margitszigeti Színház Nonprofit Kft. (Margitszigeti Színház) közötti együttműködés alapján, a Margitszigeti Szabadtéri Színház egyedi és állandó kedvezményes színház- és koncertjegy vásárlási lehetőséget kínál Önöknek, melynek keretében 20% állandó partneri kedvezménnyel válthatnak jegyeket a 2022-es nyári margitszigeti szabadtéri szezon egyes produkcióira. Tovább a részletekre...

 
Teljes bejegyzés

Kedvezmény a Margitszigeti Szabadtéri Színházban

2022.05.25

margitsziget_logo.jpg A Honvédelmi Minisztérium és a Margitszigeti Színház Nonprofit Kft. (Margitszigeti Színház) közötti együttműködés alapján, a Margitszigeti Szabadtéri Színház egyedi és állandó kedvezményes színház- és koncertjegy vásárlási lehetőséget kínál Önöknek, melynek keretében a 2022. június 10. (péntek) 20:00 órakor kezdődő Duna Karnevál Gála előadásra most egységesen 2000.-Ft-ért válthatnak kedvezményes jegyeket. Tovább...

 
Teljes bejegyzés

Egyedülálló kedvezmény az Operettszínházban

2022.05.25

fov_operett_logo.jpg

Tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket, hogy a Budapesti Operettszínház legújabb kedvezményes ajánlatával élhetnek a Magyar Honvédség aktív állományának tagjai, valamint a nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok, amelynek keretében az Operettszínház egyedülálló módon most 50%-os kedvezményt biztosít a Marica grófnő című előadására az alábbi időpontban: · 2022. június 5-én (vasárnap) 19:00 órai kezdettel. A kedvezmény érvényesítéséhez a színház honlapján (www.operett.hu) történő jegyvásárláskor, az arra kialakított online felületen („Online jegyvásárlás") az alábbi kedvezménykódot kell megadni: Marica50 (A kedvezménykódot az ülőhely kiválasztása után kosárba kerülő jegyeknél, a második rendelkezésre álló rubrikába, a „Törzsvásárlói kártya száma/ Kedvezménykód” szöveg alá kell beírni és érvényesíteni a színház honlapján elkülönített online felületen!) A VIP középpáholyokra váltandó jegyekre a kedvezmény nem vonatkozik. Bővebb felvilágosítást a Budapesti Operettszínház Marica grófnő című előadásával kapcsolatban a színház tájékoztatója tartalmaz.

 
Teljes bejegyzés

Kedvezmény a Margitszigeti Szabadtéri Színház előadásaira

2022.05.23

margitsziget_logo.jpg Egy újabb partneri lehetőséggel bővült vásárlói kedvezmények köre. A Honvédelmi Minisztérium és a Margitszigeti Színház Nonprofit Kft. (Margitszigeti Szabadtéri Színház) közötti együttműködés alapján, a Margitszigeti Szabadtéri Színház egyedi, kedvezményes színház- és koncertjegy vásárlási lehetőséget kínál a honvédség aktív és nyugdíjas (katona és civil) állománya részére, melynek keretében most 50% kedvezménnyel válthatnak jegyeket a 2022-es nyári margitszigeti szabadtéri szezon egyes műsoraira. Tovább...

 
Teljes bejegyzés

Zemplén Kalandpark - újabb vásárlói kedvezmény

2022.05.19

Egy újabb partneri lehetőséggel bővült vásárlói kedvezmények köre. A Honvédelmi Minisztérium és a Magas-Hegyi Turisztikai és Sportközpont Kft. (Zemplén Kalandpark) közötti együttműködés alapján, a partnercég a www.zemplenkalandpark.hu weboldalán feltüntetett érvényes teljesárú felnőtt és gyermek jegyárakból 15% kedvezményt biztosít a honvédelmi szervezetek személyi állományába tartozó hivatásos, szerződéses és önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és munkavállalók, valamint a HM gondoskodási körébe tartozó nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok részére. Tovább a részletekre.

 
Teljes bejegyzés

Folytatódik a Praktiker vásárlói kedvezmény

2022.05.09

A Honvédelmi Minisztérium tájékoztatása szerint a tárca és a Praktiker Magyarország Kft. (a továbbiakban: Praktiker) közötti megállapodás értelmében a Praktiker a továbbiakban is – minden hónap 2. hétvégéjéhez igazítva, csütörtöktől vasárnapig terjedő 4 nap időtartamban – 10% kedvezményt biztosít a Kedvezményre Jogosultak (a honvédelmi tárca személyi állományába tartozó hivatásos és szerződéses állományú katonák, önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és munkavállalók, valamint a nyugállományú katonák és a honvédségi nyugdíjasok) részére valamennyi termék vételárából a magyarországi Praktiker áruházakban.
(A kedvezmény az élelmiszerekre, akciós termékekre, illetve a „Kiárusítás" és a „Tartósan alacsony ár" megnevezéssel jelölt leárazott termékekre nem vonatkozik.)
A legközelebbi honvédségi kedvezményes hétvége időpontja:
2022. május 12 (csütörtök) - 15 (vasárnap).

A kedvezmény igénybevételéhez való jogosultságot a pénztárnál az érvényes honvédelmi igazolvány (szolgálati igazolvány, kormánytisztviselői igazolvány, honvédelmi alkalmazotti igazolvány, közalkalmazotti igazolvány, katonai nyugdíjas igazolvány, honvédségi nyugdíjas igazolvány), vagy a személyügyi szerv által kiállított munkáltatói igazolás felmutatásával szükséges igazolni.

 
Teljes bejegyzés

A Balatontourist cégcsoport kedvezményei

2022.05.05

A Honvédelmi Minisztérium tájékoztatott bennünket arról, hogy a honvédelmi tárcának a Balatontourist cégcsoporttal (beleértve a Balatontourist Kft.-t, a Balatontourist Camping Kft.-t, valamint a Balatontourist Füred Club Camping Kft.-t) 2021-ben kialakított együttműködés értelmében a 20%-os vásárlói kedvezmény – határozatlan időre – folyamatosan biztosított a honvédség aktív és nyugdíjas állománya részére a www.balatontourist.hu weboldalon közzétett, a Balatontourist által üzemeltetett szálláshelyek mindenkori portai árából.
Tájékoztatnak továbbá arról, hogy a Balatontourist által üzemeltetett kempinghálózatban változás történt, a balatonszemesi Vadvirág Kemping üzemeltetése már nem tartozik a Balatontourist cégcsoporthoz, így ott a kedvezményt a jövőben nem tudják biztosítani.
A kedvezmény az alábbi elfogadóhelyeken használható fel:
Balatontourist Strand-Holiday Kemping (8243 Balatonakali, Balaton u. 8.)
Balatontourist Napfény Kemping (8253 Révfülöp, Halász utca 5.)
Balatontourist Berény Naturista Kemping (8649 Balatonberény, Hétvezér u. 2.)
Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu (8230 Balatonfüred, Széchenyi u. 24.)
A kedvezmény nem vonatkozik az idegenforgalmi adóra, illetve a szálláshelyen található egyéb szolgáltatásokra (pl. étterem, kölcsönzés).
A szálláshelyre történő bejelentkezéskor a helyszínen szükséges a kedvezményhez való jogosultságot igazolni az érvényes honvédségi azonosító okmány (szolgálati igazolvány, kormánytisztviselői igazolvány, honvédelmi alkalmazotti igazolvány, katonai nyugdíjas igazolvány, honvédségi nyugdíjas igazolvány, vagy a személyügyi szerv által kiállított munkáltatói igazolás) felmutatásával.
A Balatontourist által biztosított kedvezményes üdülési lehetőségről bővebb felvilágosítást a csatolt Tájékoztató tartalmaz.

balatontourist.jpg

 
Teljes bejegyzés