Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Vásárlói kedvezmények

A Honvédelmi Minisztérium a vásárlói kedvezményrendszer nyugállományú katonákra és honvédségi nyugdíjasokra történő kiterjesztése érdekében megkereséssel élt meglévő partnerei felé. Ennek alapján a következő szervezetek vállalták a kedvezmények kiterjesztését a nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok körére is:
- InterSport (15 %),
- Hervis (15 %),
- Praktiker (minden hónap 2. hétvégéjéhez igazítva, csütörtöktől vasárnapig terjedő 4 nap időtartamban),
- J.Press (15 %),
- Danubius (15 %),
- Kulcs Patika (5 %),
- Stavmat Építőanyag (10 %),
- Magyar Autóklub,
- Harmónia 99 Bt.,
- Formatex Kereskedelmi Kft. (Játéksziget),
- Zeller Zoltánné Ev. – Zeller Optika,
- Cívis P Kft. - Cívis Papír Írószer Bolt, FIGYELEM! ÚJ ISKOLAKEZDÉSI AKCIÓ,
- Balatontourist Kemping,
- Fotohozman Műterem és https://fhdigital.hu webáruház,
- Flatco kedvezményes lakásbérlés,
- Balázs Sándor Ev. - Tavi Túra,
- Pátria Nyomda Zrt.- Pátria Papír,
- Spine Care Company Kft.- Gerinc Egészség Központ - Evminov,
- Toyota Central Europe Kft. - Toyota Márkakereskedés és Márkaszervíz,
- Balatontourist Kemping – Kedvezményes üdülési lehetőség.
- Tündérrózsa Hajókikötő – Új! Kedvezményes hajókirándulás,
- Fogászat - Lege Dentis Bt.,
- Hétkúti Wellness Hotel és Lovaspark valamint a Fogadó Az Öreg Préshez Hotel,
- Winner Gumi Kft. – Gumi szerviz,
- Kedvezmény a Budapesti Operettszínház Nine – Kilenc című előadásaira,
- 50% kedvezmény a zalakarosi Aphrodite és Venus Hotel teljes árú szobaáraikból.

Részletek a menüben található cikkekben.

 

Cikkek

50% kedvezmény a zalakarosi Aphrodite és Venus Hotel teljes árú szobaáraikból

2021.09.29

A Honvédelmi Minisztérium tájékoztatása szerint a Zala-Kraft Kereskedelmi Kft. tulajdonában lévő két zalakarosi hotel – az Aphrodite Hotel és a Venus Hotel - 50% kedvezményt biztosít az aktuális szobaárakból a cég honlapján (https://www.hotelvenus.hu; https://www.hotelaphrodite.hu) elérhető, mindenkor hatályos listaárak szerint, a honvédelmi szervezetek személyi állományába tartozó hivatásos, szerződéses, önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és munkavállalók, valamint a HM gondoskodási körébe tartozó nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok (a továbbiakban együtt: Kedvezményre Jogosultak) részére az alábbiak szerint.
1. A kedvezmény felhasználható helyei:
• Aphrodite **** Hotel
(8749 Zalakaros, Sport út 10.)
Venus *** Hotel (8749 Zalakaros, Sport út 10.)
2. A kedvezmény kizárólag teljes árú szobaárak esetén érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze, a külön meghirdetett csomagajánlatokra nem vonatkozik.
3. A kedvezményt a cég abban az esetben biztosítja, amennyiben a Kedvezményre Jogosult a cég honlapján (https://www.hotelvenus.hu; https://www.hotelaphrodite.hu/) keresztül történő szobafoglaláskor az arra kialakított online felületen üzenetként feltünteti a „Magyar Honvédség” szöveget.
4. A Kedvezményre Jogosult az érvényes kártyaalapú honvédségi azonosító igazolványa, vagy annak hiányában a jogviszonyra vonatkozó, a személyügyi szerv által kiállított munkáltatói igazolás felmutatásával a cég tulajdonába tartozó hotel recepciójánál igazolja a kedvezményre való jogosultságot.
További részletek...

 
Teljes bejegyzés

Kedvezmény a Budapesti Operettszínház Nine – Kilenc című előadásaira

2021.09.25

Ezúton értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy a Budapesti Operettszínház évadnyitó kedvezményes ajánlataival még élhetnek a Magyar Honvédség aktív állományának tagjai, valamint a nyugállományba vonultak (a honvédelmi tárca személyi állományába tartozó hivatásos és szerződéses állományú katonák, önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és a munka törvénykönyvének hatálya alá tartozó munkavállalók, valamint a nyugállományú katonák és a honvédségi nyugdíjasok), amelynek keretében a Budapesti Operettszínház 20% kedvezményt biztosít a Nine – Kilenc című előadásaira (VIP páholyok kivételével) az alábbi időpontokban:

2021. szeptember hónapban:
2021. szeptember 28. (kedd) 19:00
2021. szeptember 29. (szerda) 19:00
2021. szeptember 30. (csütörtök) 19:00

A fenti – szeptemberi – időpontokban meghirdetett előadásokra a kedvezmény érvényesítéséhez a színház honlapján (http://www.operett.hu/) történő jegyvásárláskor, az arra kialakított online felületen („Online jegyvásárlás”) az alábbi kuponkódot kell megadni: evadnyitas20

2021. október hónapban:
2021. október 03. (vasárnap) 19:00

A fenti – októberi – időpontban meghirdetett előadásra a kedvezmény érvényesítéséhez a színház honlapján (http://www.operett.hu/) történő jegyvásárláskor, az arra kialakított online felületen („Online jegyvásárlás”) az alábbi kuponkódot kell megadni: Nine20

Bővebb felvilágosítást a Budapesti Operettszínház Nine – Kilenc című előadásaival kapcsolatban az itt elérhető Tájékoztató tartalmaz.

 
Teljes bejegyzés

Winner Gumi Kft. – Gumi szervíz - Vásárlói kedvezmény

2021.08.05

A Honvédelmi Minisztérium tájékoztatott bennünket arról, hogy a Vásárlói Kedvezményrendszer új Partnerrel bővült. A Winner Gumi Kft. – Gumi szervíz (a továbbiakban: Winner Gumi) aláírva visszaküldte a tárcának a kedvezményt biztosító partneri megállapodást.
Kedvezmény:
- 20% kedvezmény minden szerelés árából.

A kedvezmény, a kedvezményes termékekre további kedvezményként vehető igénybe.
A kedvezmény felhasználásának helye: a Winner Gumi szervízben, 1141. Budapest, Fogarasi út 117.
Nyitva tartás a nyári időszakban 2021. szeptember 15-ig: hétfőtől péntekig: 9.00 – 16 00 óra között. szombaton: 9.00 – 13.00 óráig.
Bejelentkezés telefonon: 06-70/942-21-33, valamint online: www.winnergumi.hu címen lehet.
Igénybe vehető szolgáltatások: gumiszerelés, új – és használt abroncsok értékesítése, abroncsok szezonális tárolása – „gumihotel”, gyorsszervíz szolgáltatások: olaj és szűrőcsere.
Kedvezményre Jogosultak a honvédelmi tárca személyi állományába tartozó hivatásos és szerződéses állományú katonák, önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és a munka törvénykönyvének hatálya alá tartozó munkavállalók, valamint a nyugállományú katonák és a honvédségi nyugdíjasok.
A kedvezmény igénybevételéhez való jogosultságot a Winner Gumi Szervízben történő vásárláskor szükséges igazolni, az érvényes honvédségi azonosító okmány (szolgálati igazolvány, kormánytisztviselői igazolvány, katonai nyugdíjas igazolvány, honvédségi nyugdíjas igazolvány vagy munkáltatói igazolás) felmutatásával.

 
Teljes bejegyzés

Hétkúti Wellness Hotel és Lovaspark valamint a Fogadó Az Öreg Préshez Hotel – Új! Vásárlói kedvezmény

2021.07.02

A Honvédelmi Minisztérium tájékoztatott bennünket arról, hogy a Vásárlói Kedvezményrendszer új Partnerrel bővült. A Fogadó Az Öreg Préshez Kft. aláírva visszaküldte partneri kedvezményt nyújtó nyilatkozatát, a Hétkúti Wellness Hotel és Lovasparkban valamint a Fogadó Az Öreg Préshez Hotelben (a továbbiakban: Hétkúti&Fogadó) történő kedvezményes szolgáltatás biztosításáról.
Kedvezmény:
Hétkúti Wellness Hotel és Lovasparkban: 10% kedvezmény minden csomagra, Rack Rate (szoba reggelivel) árakra, kivéve a kiemelt időszakban értékesítendő ünnepi ajánlatokra
Foglalási kód: MHHETKUT21
Címe: 8060 Mór, Dózsa Gy. utca 111.
Bővebb információ: www.hetkut.hu
Fizetési módok: készpénzben vagy bankkártya (Visa, Amex, Eurocard, Mastercard, Maestro), valamint SZÉP kártya (K&H, MKB, OTP)
Fogadó Az Öreg Préshez Hotelben: 10% kedvezmény minden csomagra, Rack Rate (szoba reggelivel) árakra, kivéve a kiemelt időszakban értékesítendő ünnepi ajánlatokra
Foglalási kód: MHFOGADO21
Címe: 8060 Mór, Arany János utca 4.
Bővebb információ: www.oregpres.hu
Fizetési módok: készpénzben vagy bankkártya (Visa, Amex, Eurocard, Mastercard, Maestro), valamint SZÉP kártya (K&H, MKB, OTP)

A kedvezmény kizárólag teljes árú termékek vásárlása esetén érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.
Kedvezményre Jogosultak a honvédelmi tárca személyi állományába tartozó hivatásos és szerződéses állományú katonák, önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és a munka törvénykönyvének hatálya alá tartozó munkavállalók, valamint a nyugállományú katonák és a honvédségi nyugdíjasok.
A kedvezmény igénybevételéhez való jogosultságot az érvényes honvédségi azonosító okmány (szolgálati igazolvány, kormánytisztviselői igazolvány, katonai nyugdíjas igazolvány, honvédségi nyugdíjas igazolvány vagy munkáltatói igazolás) felmutatásával a helyszínen szükséges igazolni.

 
Teljes bejegyzés

Fogászat - Lege Dentis Bt.– Új! Vásárlói kedvezmény

2021.07.02

A Honvédelmi Minisztérium tájékoztatott bennünket arról, hogy a Vásárlói Kedvezményrendszer új Partnerrel bővült. A Lege Dentis Bt. aláírva visszaküldte partneri kedvezményt nyújtó nyilatkozatát, a Dr. Csőke Olga fogorvos által biztosított kedvezményes fogászati szolgáltatásról.
Kedvezmény:
-15% kedvezmény a mellékletben lévő kezelési csomagokra évi 1 alkalommal,
-25% kedvezmény évi 1 alkalommal 1 kiválasztott fogtömés, fogpótlás (korona, inlay, onlay, overlay) vagy paradontológiai kezelés árából,
-a rendszeres éves kontroll és rákszűrés ingyenes biztosítása a második évtől, az első év vizsgálati díja a mindenkor érvényes árlista alapján értendő, jelenleg 8.000,-Ft,
-az árlista a www.drcsokeolga.hu honlapon érhető el,
-a 25% kedvezmény kizárólag teljes árú szolgáltatások esetén érényes és más a www.drcsokeolga.hu/arak honlapon található aktuális kedvezménnyel nem vonható össze,
Felhasználás helye: 1133 Budapest, Tutaj utca 6/b, Clinident fogászati rendelő.

Kedvezményre Jogosultak a honvédelmi tárca személyi állományába tartozó hivatásos és szerződéses állományú katonák, önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és a munka törvénykönyvének hatálya alá tartozó munkavállalók, valamint a nyugállományú katonák és a honvédségi nyugdíjasok.
A kedvezmény igénybevételéhez való jogosultságot az érvényes honvédségi azonosító okmány (szolgálati igazolvány, kormánytisztviselői igazolvány, katonai nyugdíjas igazolvány, honvédségi nyugdíjas igazolvány vagy munkáltatói igazolás) felmutatásával a helyszínen szükséges igazolni.

melleklet_dr_csokeolga.jpg

 
Teljes bejegyzés

Tündérrózsa Hajókikötő – Új! Kedvezményes hajókirándulás

2021.07.01

A Honvédelmi Minisztérium tájékoztatott bennünket arról, hogy a Vásárlói Kedvezményrendszer új Partnerrel bővült. Gál János ev. aláírva visszaküldte partneri kedvezményt nyújtó nyilatkozatát, aminek értelmében Sarud településen, a Tündérrózsa Hajókikötőből kedvezményes hajókirándulásra van lehetőség.
Tündérrózsa Hajókikötő pontos címe: 3386 Sarud, Tisza folyó jobb part.
Kedvezmény: 20% a hajókirándulás árából.

-A hajótúra előre egyeztetett időpontokban indul, minimum 5 fős csoport részvételével, a túra ideje általában 1 órás.
-A túrák május 1-től szeptember végéig elérhetőek.
-A túrán résztvevőknek a parkolás ingyenes a kikötő területén.
Túra útvonala: Tündérrózsa kikötő – Kis-Tisza – Balázs-fok – Sarudi-medence – Tündérrózsa Kikötő
Kedvezményre Jogosultak a honvédelmi tárca személyi állományába tartozó hivatásos és szerződéses állományú katonák, önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és a munka törvénykönyvének hatálya alá tartozó munkavállalók, valamint a nyugállományú katonák és a honvédségi nyugdíjasok.
A kedvezmény igénybevételéhez való jogosultságot az érvényes honvédségi azonosító okmány (szolgálati igazolvány, kormánytisztviselői igazolvány, katonai nyugdíjas igazolvány, honvédségi nyugdíjas igazolvány vagy munkáltatói igazolás) felmutatásával a helyszínen szükséges igazolni.

tunderrozs_880_628.jpg

 
Teljes bejegyzés

Balatontourist Kemping – Kedvezményes üdülési lehetőség - Vásárlói kedvezmény

2021.06.21

A Honvédelmi Minisztérium tájékoztatott bennünket arról, hogy a Balatontourist Kemping egész nyáron kedvezményes üdülési lehetőséget kínál a Balaton parti kempingekben.
Helyszínek:
Balatontourist Strand-Holiday Kemping, Balatonakali, Balaton u.8.
Balatontourist Vadvirág Kemping és Üdülőfalu, Balatonszemes, Lellei út 1-2.
Balatontourist Napfény Kemping, Révfülöp, Halász utca 5.
Balatontourist Berény Naturista Kemping, Balatonberény, Hétvezér u.2.
Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu, Széchenyi u.24.
Kedvezmény mértéke: a mindenkori portai árból 20%

A felhasználás részletes leírása a cikk végén a színes csatolmányon található.
Kedvezményre Jogosultak a honvédelmi tárca személyi állományába tartozó hivatásos és szerződéses állományú katonák, önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és a munka törvénykönyvének hatálya alá tartozó munkavállalók, valamint a nyugállományú katonák és a honvédségi nyugdíjasok.
A kedvezmény igénybevételéhez való jogosultságot az érvényes honvédségi azonosító okmány (szolgálati igazolvány, kormánytisztviselői igazolvány, katonai nyugdíjas igazolvány, honvédségi nyugdíjas igazolvány vagy munkáltatói igazolás) felmutatásával a helyszínen igazolja.

balatontourist_udulesi_tajekoztato_hm_2021.jpg

 
Teljes bejegyzés

Toyota Central Europe Kft. - Toyota Vásárlói kedvezmény

2021.06.15

Figyelem! Módosult a 3. számú melléklet.
A Honvédelmi Minisztérium tájékoztatása szerint a Vásárlói Kedvezményrendszer új Partnerrel bővült. A Toyota Central Europe Kft. - Toyota Márkakereskedés és Márkaszervíz (továbbiakban: Toyota) aláírta a kedvezményt biztosító partneri megállapodást.
Kedvezményes új gépjármű vásárlás:
a Toyota az 1. számú melléklet szerinti modellekre meghatározott mértékű általános kedvezményeket nyújtja. A kedvezmények a listaárra vonatkoztatva értendők és nem vonhatók össze más kedvezménnyel. Naptári évente jogosultanként 1 gépjármű vásárlására vehető igénybe a kedvezmény.
Kedvezményes szervízszolgáltatások:
- 10% kedvezményt
biztosít a Toyota a 2. számú melléklet szerinti hivatalos márkaszervízeiben a gépjármű 4 éves koráig a szerviz rezsióradíjból és az alkatrészek árából,
- 10% kedvezményt biztosít az alkatrész- és munkadíjból balesetes, karambolos javítás esetén (amennyiben nem biztosítón keresztül történő kárügyintézésről van szó).
A kedvezmények igénybe vételéhez a 3. számú melléklet szerinti „Igazolás Toyota kedvezményes vásárláshoz” nyomtatvány kitöltése szükséges. Vásárlás előtt a kedvezmény részleteiről érdeklődjön a Toyota Márkakereskedés és Márkaszerviz képviselőitől.
Kedvezményre Jogosultak
a) a honvédelmi tárca személyi állományába tartozó hivatásos és szerződéses állományú katonák, önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és a munka törvénykönyvének hatálya alá tartozó munkavállalók, valamint a nyugállományú katonák és a honvédségi nyugdíjasok,
b) valamint az a) pontban foglaltak házastársa, bejegyzett élettársa, gyermeke (vérszerinti, nevelt, örökbefogadott, mostoha), szülője (vérszerinti, örökbefogadó, nevelőszülő, mostohaszülő) és testvére.
A kedvezmény igénybevételéhez való jogosultságot az érvényes honvédségi azonosító okmány (szolgálati igazolvány, kormánytisztviselői igazolvány, katonai nyugdíjas igazolvány, honvédségi nyugdíjas igazolvány vagy munkáltatói igazolás) felmutatásával kell igazolni.

 
Teljes bejegyzés

Spine Care Company Kft.- Gerinc Egészség Központ - Evminov Vásárlói kedvezmény

2021.06.03

A Honvédelmi Minisztérium tájékoztatása szerint a Vásárlói Kedvezményrendszer új Partnerrel bővült. A Spine Care Company Kft.- Gerinc Egészség Központ - Evminov – (a továbbiakban: Gerinc Egészség Központ) aláírta a kedvezményt biztosító partneri megállapodást.
Kedvezmények:
- A kedvezmény mértéke egységesen 20%, az igénybe vehető szolgáltatások: mozgásszervi megbetegedésre szakosodott magánorvosi ellátás (gyógytorna, többféle terápiás kezelés, Evminov gerinctorna, többféle masszázs). Ezen módszerek igénybe vétele nem csak rehabilitációra, de prevencióra is alkalmas.
- 20% kedvezmény a VIP Optika szolgáltatásra, szemvizsgálattal együtt.

A kedvezmény kizárólag a teljes árú termékek vásárlása esetén érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezmény igénybe vételének helye: Gerinc és Egészség Központ, 1055. Budapest, Honvéd utca 38.

A szolgáltató kollégák elérhetősége:
szolgaltato_kollegak.jpg

 
Teljes bejegyzés

Pátria Nyomda Zrt.- Pátria Papír Vásárlói kedvezmény

2021.05.27

A Honvédelmi Minisztérium tájékoztatása szerint a Vásárlói Kedvezményrendszer meglévő Partnere, a Pátria Nyomda Zrt. (továbbiakban: Pátria Papír) vásárlói köre kiterjesztésre került a HM gondoskodási körébe tartozó nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok részére.
Kedvezmények:
10% kedvezmény az üzletben és a www.patriapapir.hu címen elérhető webáruházban, a megvásárolható valamennyi termék vételárából és az üzletben kínált szolgáltatások (pl. fénymásolás, tankönyvcsomagolás, stb.) díjából.)

A kedvezmény nem vonható össze más akcióval, kedvezménnyel. A kedvezmény mértéke a termék, szolgáltatás árából kerül levonásra.
A kedvezmény igénybe vételének helye: A Pátria Papír mindenkori üzletlistájában foglalt Pátria Papír, Papír Kontúr szaküzletekben.
Kedvezményre Jogosultak a honvédelmi tárca személyi állományába tartozó hivatásos és szerződéses állományú katonák, önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és a munka törvénykönyvének hatálya alá tartozó munkavállalók, valamint a nyugállományú katonák és a honvédségi nyugdíjasok.
A kedvezmény igénybevételéhez való jogosultságot az érvényes honvédségi azonosító okmány (szolgálati igazolvány, kormánytisztviselői igazolvány, katonai nyugdíjas igazolvány, honvédségi nyugdíjas igazolvány vagy munkáltatói igazolás) felmutatásával az üzlet pénztáránál igazolják, illetve online vásárlás során a rendelésnél érvényesítik a kizárólag a Kedvezményre Jogosultak részére létrehozott HONVÉDSÉG kampánykódot.

 
Teljes bejegyzés