Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ülésezett a BEOSZ elnöksége

2017.09.26

2017. szeptember 26-án a Szövetség elnöksége az állandó meghívottak jelenlétében megtartotta soros ülését. Az elnök, a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum (továbbiakban: HÉF) ülése miatt csak később csatlakozott a napirendi pontok tárgyalásához.
Az ülést az elnökhelyettes vezette le, aki tájékoztatást adott az eltelt időszak hazai és nemzetközi eseményeiről, kiemelt programjairól. Az Észak-magyarországi régió vezetője beszámolt a Hatvanban megrendezett régiós nap megrendezéséről, valamint a Közép-magyarországi régió vezetője tájékoztatást adott szlovákiai útjáról, ahol a BEOSZ elnökségét képviselte. A Felügyelő Bizottság elnöke tájékoztatta az elnökség tagjait a végrehajtott ellenőrzések tapasztalatairól és ismertette az ellenőrzési tervben rögzített hátralévő feladatokat, ellenőrzéseket. A sportért felelős ügyvivő ismertette a közelgő Katonanemzedéki Találkozó első napjának versenyszámait és azok anyagszükségletét a pontokon végrehajtásra kerülő feladatok végrehajtását. Ezt követően a Katonanemzedéki Találkozó programjának részletes megbeszélése a feladatok elosztása következett.
A Szövetség elnöke tájékoztatta a jelenlévőket a HÉF ülésén elhangzottakról, az ott tárgyalt napirendekről. Az elnökségi ülést a BEOSZ Emlékérem viseleti jelvényének átadása zárta azon jelenlévő tagok részére, akik a számozott elismeréssel rendelkeznek.

Esküdt Lajos nyá. ezredes
elnökhelyettes

 

A mappában található képek előnézete Ülésezett a BEOSZ elnöksége