Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ülésezett a BEOSZ elnöksége - 2016. 10. 05.

2016.10.05

A szeptemberi döntésnek megfelelően a BEOSZ elnöksége október 05-én tartotta soros ülését.
Az előző időszak eseményeiről szóló elnöki beszámoló során Hazuga Károly ny. altbgy. elnök bejelentette, hogy megérkezett a Fővárosi Törvényszék jogerős végzése az elnök személyének átvezetéséről.
Az aktuális pénzügyi helyzet bemutatása során Vörös Lászlóné ny. ezds. alelnök arra is felhívta a figyelmet, hogy mely szervezetek vannak jelenleg tagdíj hátralékban, és kérte az elnökség tagjainak közreműködését a tagegyesületek irányába.
Ezt követően Esküdt Lajos ny. ezds. elnökhelyettes a XXV. Katonanemzedéki Találkozóval kapcsolatosan már a szervezés részleteiről tudott beszámolni. Ennek során az elnökség tagjai meghallgatták az október 17-re szervezett „Nemzetközi nap” programjainak részleteit és egyeztették a résztvevő külföldi vendégek és hazai kísérőik adatait is. A találkozó október 18-19-ei programjainak részletes tárgyalását követően az elnökség döntött a Katonák Példaképe díjban részesülő személyekről.
Az egyebek napirend tárgyalása során döntés született a már korábban megítélt keretátadási összegek felhasználásának módosításával kapcsolatosan. Az elnökség döntött arról is, hogy a következő ülésre a Tanácsadó Testülettel közösen kerül sor, melynek tervezett időpontja november 15-e lesz.

Sztanó Zsuzsanna ny. őrnagy

 

A mappában található képek előnézete Ülésezett a BEOSZ elnöksége - 2016. 10. 05.