Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ülésezett a BEOSZ elnöksége - 2016. 06. 14.

2016.06.14

Az Elnökség legutóbbi ülésén arról döntött, hogy a közös munka kezdeti időszakában legalább havonta tartanak megbeszéléseket, ennek megfelelően 2016. június 14-én sor került a következő ülésre.
Az előzetesen kiadott napirend szerint először Hazuga Károly nyá. altbgy. elnök beszámolójára került sor az elmúlt időszak eseményeiről, ennek során az elnökség tagjai részletes tájékoztatást kaptak az előző napi HÉF ülés eseményeiről.
A tájékoztatót követően a Szövetség gazdasági helyzetét Vörös Lászlóné nyá. ezds. alelnök mutatta be, majd néhány tagegyesület támogatási kérelméről született döntés, majd az elnökség tagjai döntöttek, a munkabizottságok és munkacsoportok összetételéről valamint az ügyvivők és a Tanácsadó Testület tagjainak felkéréséről. Tárgyalásra került a következő félévi munka és rendezvényterv és ezen belül a Katona Nemzedéki Találkozó előkészítésének kérdése.
Az elnökségi ülés meghívott vendége Szabó József ezredes a HVK Személyügyi Csoportfőnökség humánszolgálati osztályvezetője volt, aki részletes tájékoztatást adott a tárca érdekvédelmi tevékenységéről és biztatta az elnökség tagjait, hogy a témában felvetődő kérdéseikkel, gondjaikkal keressék az osztály szakembereit, akik szívesen állnak rendelkezésre.
Az elnökség döntött, hogy a legközelebb július hónapban találkoznak.

Sztanó Zsuzsanna ny. őrgy.

 

A mappában található képek előnézete Ülésezett a BEOSZ elnöksége - 2016. 06. 14.