Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Tájékoztató az Elnökség 2017. augusztusi üléséről

2017.08.22

A BEOSZ elnöksége augusztus 22-én tartotta soros ülését. A legutóbbi ülés óta eltelt eseményekről szóló beszámolót ez alkalommal Esküdt Lajos nyá. ezredes elnökhelyettes tartotta. Az elnökség kiemelten foglalkozott a július hónapban Székesfehérváron megrendezett Polgármesterek Találkozójának tapasztalataival és értékelték a kapott visszajelzéseket. A hozzászólások során elhangzott, hogy sok pozitív visszajelzés érkezett, de felvetődtek azok a hibák is, melyek tapasztalatként szolgálnak a későbbi rendezvényekhez. A végső következtetés során a rendezvényt sikeresnek ítélte az elnökség és a régiós rendezvények folytatását tűzte ki célul.
Az ülés folytatásaként áttértek a következő őszi rendezvények aktuális kérdéseire. Ennek során a szeptemberi „Hivatás határok nélkül” címet viselő nemzetközi találkozó, a Marcali Kórustalálkozó és Katonadal fesztivál és az októberi XXVI. Katonanemzedéki Találkozó folyamatban lévő és a következő hetekben esedékes feladatait vették sorra. A jelentős létszámokat megmozgató rendezvények nem csak az elnökség számára, de a régiók és a tagszervezetek részére is felkészülést és komoly összehangolt szervezési feladatot jelentenek.
Az ülés zárása előtt Hazuga Károly nyá. altábornagy a jelenlévők közül azok részére, akik számozott „BEOSZ Emlékérem” tulajdonosai – köszönő szavak kíséretében – viseleti jelvényt adott át. Elmondta, hogy a jelvény elkészíttetésének az volt az oka, hogy fontosnak tartja, hogy azok, akik kiemelkedő közösségi munkájukkal a Szövetség elismerését kiérdemelték, azt viselhető formában is megmutathassák.

Sztanó Zsuzsanna nyá. őrnagy

 

A mappában található képek előnézete Elnökségi ülés - 2017. 08. 22.