Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Operatív Elnökségi Ülés – 2020. 04. 22.

2020.04.22

op_eln_200422_440_275.jpeg A Szövetség operatív elnöksége április 22-én is az elmúlt időszakban megszokott módon tartotta heti megbeszélését. A kialakult gyakorlat szerint ez alkalommal is a kölcsönös érdeklődés után elsősorban a napi feladatok megbeszélése volt napirenden. Az operatív elnökség tagjai megállapodtak abban, hogy a 2020. április 11-től hatályos 102/2020. (IV. 10.) Korm. rendeletben kapott felhatalmazással élve az elnökség tagjainál kezdeményezik a Szövetség 2019-évi pénzügyi beszámolójának – írásbeli szavazással történő – elfogadását. A négyéves tevékenységgel összefüggő - és a küldöttgyűlés hatáskörébe tartozó – további beszámolók előterjesztésére és a további döntések meghozatalára a küldöttgyűlésen kerül majd sor, melynek összehívására - a korábbi álláspontot megerősítve - a veszélyhelyzet lezárást követő 30 napon belül történik intézkedés.
A megbeszélésen elhangzott, hogy a Szövetség által az elmúlt évben kiírt és lezáródott két pályázat adminisztrációs feladatai befejeződtek és a pályázó szervezetek részére a bankszámla terhére bejegyzett beszedési megbízások töröltetéséhez szükséges nyilatkozatok a napokban postázásra kerülnek.
Továbbra is szeretnénk megerősíteni, hogy az iroda az ismert email címen elérhető, az ide érkező kérdésekre, megkeresésekre igyekszünk választ adni. Szeretném felhívni a figyelmet arra is, hogy kérdésekkel, kérésekkel fordulni lehet az MH KIKNYP érdekvédelmi irodák munkatársaihoz, akik már az elmúlt hetekben is kiemelt figyelmet – telefonos megkeresés - fordítottak az idősebb korosztály felé.

Sztanó Zsuzsanna nyá. őrnagy
alelnök