Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

BEOSZ elnökségi ülés - 2016.03.30.

2016.03.30

A BEOSZ elnökségének legutóbbi – március 30-án megtartott – ülésén a főhangsúly természetesen a közeledő küldöttgyűlésre való felkészülésen volt. A napirendi pontok közül a jelenlévők elsőként Kelemen József ny. altbgy elnök tájékoztatóját hallgatták meg az elmúlt hetek eseményeiről, majd rátértek a küldöttgyűlés anyagainak – beszámoló, jelentések és tájékoztatók – ismertetésére, továbbá előterjesztésre került a következő évre vonatkozó feladat és rendezvényterv, valamit a pénzügyi terv. A hozzászólásokat és a vitát követően elfogadásra kerültek a küldöttgyűlésen előterjesztendő végleges anyagok.
A szakmai részt követően a küldöttgyűlés technikai lebonyolításának részleteit, illetve azok aktualitását Csomó Lajos ny. vőrgy. alelnök ismertette.
A következő napirend tárgyalása nem kevésbé fontos kérdésről, mint a tisztújítással kapcsolatos bizottsági munka aktualitásáról szólt. Dr. Kovács György ny. ezds. a JB elnöke tájékoztatójában elmondta, hogy az elmúlt időszakban jelentős előrelépés történt és bár a folyamat még nem záródott le, de a jelölések nyomán megkeresett személyektől pozitív – bizakodásra okot adó – visszajelzések érkeztek.
Az egyebek napirendi pont kérdései közül szükséges és fontos kiemelni Esküdt Lajos ny. ezds. alelnök előterjesztését a keretigénylésekkel kapcsolatosan. Alelnök úr elmondta, hogy a beérkezett igénylések összesítését követően a munkacsoport a kérelmeket áttekintette és javaslatait megtette. A támogatások összegéről az elnökség az előterjesztést követően döntött.

Sztanó Zsuzsanna ny. őrgy.

 

A mappában található képek előnézete BEOSZ elnökségi ülés - 2016.03.30.