Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Megváltozott a honlap

2022.03.25

Tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat és Tudósítóinkat, hogy a BEOSZ illetékeseinek döntése értelmében a honlapon a következő három menü megszűnt: "Faliújság", "Vitafórum" és "30 éves BEOSZ". Ennek oka egyrészt a kihasználatlanság, másrészt a Faliújságot hetente több alkalommal idegen nyelvű illegális reklámfelületként használták ismeretlenek, ami nem fér össze a Szövetség elveivel. Természetesn a korábbi cikkek nem vesztek el.
A "Faliújság" cikkei évenkénti bontásban "Faliújság - 2021" ... "Faliújság - 2014" címmel átkerültek a "Cikkek egyesületeink életéről" menübe.
A "Vitafórum" menüben lévő bejegyzések átkerültek az "Archiv hírek" menübe, címként az eredeti három témafelvetést alkalmaztuk, egy Vitafórum: előtéttel.
A "30 éves BEOSZ" menüben lévő jubileumi cikkeket az eredeti dátummal és a "30 éves a BEOSZ: +az eredeti cím"-mel áthelyeztük az "Archiv hírek" menübe.
Az egyesületi tudósítások a már megszokott rendben a továbbiakban is közzétételre kerülnek a "Cikkek egyesületeink életéről" menüben. Reméljük a változás nem rontja, inkább javítja a honlap használatát.