Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ünnepelt a Marcali Bajtársi Egyesület Dalárdája

2019.10.12

Október 12-én megalakulásának 15. évfordulóját ünnepelte a Marcali Bajtársi Egyesület Dalárdája, a Kiss László Sportcsarnokban. Ezen alkalomból Dalos Találkozót rendezett az egyesület, amelyre meghívott hét helyi és környékbeli kórust.
Az ünnepség 14 órakor kezdődött. Szentes István nyá. alezredes, a Marcali Bajtársi Egyesület elnöke köszöntötte a résztvevőket, majd Dr. Sütő László Marcali város polgármestere nyitotta meg a rendezvényt és elkezdődött az együttesek műsora.
A hagyományoknak megfelelően a Marcali Bajtársi Dalárda volt az első és az utolsó fellépő. A szép számú közönség jól szórakozott, többször kísérte vastaps az együttesek műsorát. A bemutatók végén a közös éneklés sem maradt el.
Horváth Jenő őrnagy a kaposvári 4. sz. Toborzó és Érdekvédelmi Központ parancsnoka adta át a Honvédelmi Miniszter elismerő oklevelét és az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság parancsnokának emlék plakettjét a Marcali Bajtársi Dalárdának, majd Hazuga Károly nyá. altábornagy a BEOSZ elnöke köszöntötte az együttest és ajándékot adott át. Ezek után a meghívott együttesek és a Marcali civil szervezetek vezetői méltatták a Dalárda 15 éves munkáját.
A születésnapi rendezvény egy jó hangulatú, finom vacsorával zárult.

Kőrösi András nyá. alezredes

 

A mappában található képek előnézete Ünnepelt a Marcali Bajtársi Egyesület Dalárdája