Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Szabolcsi Honvéd Műszaki Egyesület Közgyűlése

2022.05.02

A Szabolcsi Honvéd Műszaki Hagyományőrző Bajtársi Egyesület május 02-án tartotta a 2021. évi rendes évi közgyűlését Császárszálláson a FETIVIZIG Őrtelepén.
A Kovács József az egyesület elnöke köszöntötte a jelen lévő meghívottakat: BEOSZ képviseletében Esküdt Lajos elnökhelyettest, MH 2. Vattay Antal Területvédelmi Ezred képviseletében Ragány Róbert alezredest, törzsfőnököt, a Nyíregyházi Toborzó Iroda képviseletében Zajácz Pál zászlóst, érdekvédelmi képviselőt, az MN 5. Bocskai István Lövészdandár Hajdúhadházi Harctámogató műszaki század parancsnokát, Gindele Tamás főhadnagyot, a BEOSZ Észak-Alföldi Régió vezetőjét Rácz Mihály ny. ezredest és a Régió által részt vett egyesületek elnökeit, valamint Berecz János urat Gávavencsellő polgármesterét.
Az Egyesület tagsága megszavazta és elfogadta a 2021. évben elvégzett feladatok teljesítését és a 2022. évre előterjesztett napirendi pontokat ellenszavazat nélkül. Ezután elismerések átadására került sor.
A közgyűlés hivatalos része után a meghívottak és az egyesület tagjai gyönyörködtek a Császárszállási tó környezeti szépségében ebéd előtt, majd mindenkinek nagyon ízlett a Strisowszky Róbert tagtársunk által főzött bográcsos „káposztás babgulyás”.
Az ebéd után igen jó hangulatú beszélgetéssel zártuk beszámoló közgyűlésünket.

Kovács József elnök

 

A mappában található képek előnézete Szabolcsi Honvéd Műszaki Egyesület Közgyűlése