Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Repülők karácsonya

2016.12.20

A Magyar Veterán Repülők Szövetsége 2016. december 20-án tartotta a már hagyományosnak számító "Repülők karácsonya" elnevezésű rendezvényét. A rendezvényen vezérkar főnök helyettesi elismerésben részesültek: Bors László, Örs Ágoston, Kovács Dániel, Sipos László bajtársak. Első alkalommal került átadásra a Magyar Veterán Repülők Szövetsége Országos Elnöksége által adományozott "MVRSZ Arany Emlékérem" a következő repülő bajtársaknak: Czigler Klára úrhölgynek, Halász Margit úrhölgynek, Bartus Mihály, Németh Zsigmond, Pásztor János, Deák Ferenc, Gönczi Gyula, Soós Lajos, Mogyorósi Attila, valamint korábban, a székesfehérvári rendezvényen Márton Ervin és Szabó József bajtársaknak.
A rendezvényt megjelenésével megtisztelte Hazuga Károly ny. altábornagy a BEOSZ elnöke, Gulyás Zoltán dandártábornok, az MH Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnokság, parancsnokhelyettese, valamint Szűcs Pál ezredes az MH Összhaderőnemi Parancsnokság, mb. parancsnokhelyettese is.
A rendezvény hangulatához és színvonalához nagyban hozzájárult a Balassi Bálint Bajtársi Egyesület kórusának önzetlen segítsége és kiváló előadása, amelyet ezúton is megköszönünk.
A jó hangulatú évvégi baráti találkozó könnyed vacsorával és bajtársi beszélgetésekkel zárult.

Vilner Péter ny. ezredes

 

A mappában található képek előnézete Repülők karácsonya