Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Különleges egyesületi összejövetel

2022.09.06

Nem szokványos összejövetel részesei lehettek a Nyírbátori Határőr Igazgatóság Nyugdíjasai Egyesületének tagjai szeptember 6-án délután. A megszokott napirendek után köszöntöttük a szeptember hónapban név- és születésnapjukat ünneplő tagtársainkat. Köszöntöttük a Máriákat, a Mihályokat. Köszöntöttük a 70. születésnapját ünneplő Gyenes Józsefet (sajnos ő személyesen objektív okok miatt nem lehetett jelen a rendezvényen), a 80. születésnapját ünneplő Harascsák Györgyöt. A délutáni rendezvény csúcspontja a 90. születésnapját ünneplő Dankó Lajos nyugállományú határőr főtörzszászlós köszöntése volt. Lajos bácsit ebből az alkalomból két lánya jelenlétében az egyesület emléklappal, szerény ajándékkal és egy reprezentatív tortával lepte meg.
Lajos bácsit a rendezvényen köszöntötte és részére emléklapot, valamint ajándékot adott át Máté Antal, Nyírbátor Város polgármestere.
Dr. Balogh János Országos Rendőr-főkapitány személyre szóló ajándékát Szomor Péter rendőr ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat vezetője adta át.
A rendezvény ezt követően jó ízű estebéddel és beszélgetéssel, szórakozással folytatódott és zárult.

Janovics János ny. hör. alezredes

 

A mappában található képek előnézete Különleges egyesületi összejövetel