Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Közösségi élet a Duna partján

2017.09.08

III. alkalommal került sor 2017. szeptember 8-án a Szentendrei Kossuth Lajos Nyugdíjas Klub szervezésében a Duna parti bográcspartira. A rendezvény verőfényes napsütésben, nagyon jó hangulatban és sok résztvevővel bonyolódott le. A helyi egyesület tagsága mellett, részt vettek a váci Esze Tamás Honvéd Nyugdíjas Egyesület és a budapesti Gábor Áron Egyesület tagjai, az MH Altiszti Akadémia parancsnoka és néhány kollégája, a város polgármestere és kulturális referense, a körzet önkormányzati képviselője, a BEOSZ elnökhelyettese és munkatársa.
Amíg a bográcsban főtt a finom gulyás addig a vendéglátók „Nótás Kapitánya” dalcsokorral kedveskedett, szórakoztatta a jelenlévőket, akik közös énekléssel és nagy tapssal köszönték meg a műsort. A rendőrkapitányság két munkatársa előadást tartott, felhívta a figyelmet az idősebb korosztályt fenyegető veszélyekre.
Különlegesség volt az is a mostani rendezvényen, hogy a város is ebben az időben és helyszínen rendezte a sportágválasztó programját. Ezzel a rendezvénnyel is sikerült a részvevők részére színesebbé, vidámabbá tenni a mindennapokat.

Esküdt Lajos
vezetőségi tag

 

A mappában található képek előnézete Közösségi élet a Duna partján