Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Közgyűlés Nyíregyházán

2020.02.11

A nyíregyházi Fegyveres Erők és Rendvédelmi Szervek Nyugdíjas Klubja február 11-én tartotta éves közgyűlését. A rendezvényen részt vett Esküdt Lajos nyá. ezredes a BEOSZ elnökhelyettese, Kövér Szilárd főhadnagy az MH 2. vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezred parancsnoka képviseletében, Pappné Városi Fatime őrnagy az MH 6. Katonai Igazgatási és Érdekvédelmi Iroda irodavezetője, Szabóné dr. Csíszár Gabriella a Nyíregyháza és Térsége Nyugdíjas Szövetség elnöke, Pénzes József nyá. ezredes a Honvédszakszervezet Nyugállományú Tagozat Nyíregyházi Alapszervezet vezetője, Tóth Sándor nyá. ezredes a Nyíri Honvéd Egyesület elnöke, Kovács József nyá. alezredes a Szabolcsi Honvéd Műszaki Hagyományőrző Bajtársi Egyesület elnöke és Bara Erzsébet fotós.
Az elnöki köszöntő és Koleszár Józsefné szavalatát követően elhangzottak a szokásos beszámolók, majd hozzászólások következtek. Az eredmények és tényszámok azt igazolták, hogy a klub 2019. évi tevékenysége az előző évekhez viszonyítva lényegesen sikeresebbnek bizonyult. Elfogadásra került az elnökség, gazdasági vezető, alapítvány kuratóriumi elnöki, felügyelőbizottság elnöki beszámoló, munkaterv, pénzügyi terv, az éves tagdíj mértéke és megválasztásra került BEOSZ küldött személye.
Hazuga Károly nyá. altábornagy BEOSZ elnök úr jókívánságait tolmácsolta szervezetünk felé, az általa emléklap kíséretében adományozott elismeréseket adta át helyettese Esküdt Lajos nyá. ezredes: Pápai Jánosnénak emléktárgyat, Bodnár Istvánnénak könyvet, Pataky Józsefnek BEOSZ Emlékpajzsot. Az idei év jelentős lesz úgy a szövetség, mint a klub életében, hisz egyik a megalakulásának 30., a másik az 50. évfordulóját ünnepli.
Az ebédet baráti beszélgetés követte és lehetőség volt az év eseményeiről fotókiállítás megtekintésére.

Szluk István nyá. őrnagy

 

A mappában található képek előnézete Közgyűlés Nyíregyházán