Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Kihelyezett fogadónap Szentendrén

2016.10.26

A HM KIKNYP 1. Katonai Igazgatási Központ munkatársai a szentendrei Kossuth Lajos Nyugdíjas klubbal közös szervezésben 2016. október 26-án, az Altiszti Akadémia Nőtlen szállóján kihelyezett fogadónapot tartottak. Ennek keretében Szabó Tünde őrnagy vezetésével a Központ munkatársai intézték azon adminisztrációs feladatokat melyekért egyébként Budapestre kellene utaznia az érintetteknek.
A MH Egészségügyi Központ szolgáltatásainak hozzátartozói jogon történő igénybevételére szóló igazolásokat adtak ki. A pihenésre, kikapcsolódásra vágyók beadhatták üdülési igényeiket. Az adminisztratív feladatok intézése mellet lehetőség nyílt a tagok – igényjogosultak részéről felmerülő kérdések megválaszolására, egyedi ügyek intézésére is.
Háttérben a várakozás percei lehetőséget adtak egy kis hogylét iránti érdeklődésre, tájékozódásra, beszélgetésre azok között is, akik egyébként nem rendszeres látogatói a nyugdíjas klub rendezvényeinek.
A nap folyamán 70 fő ügyét sikerült maradéktalanul elintézni. E jelentős szám is igazolja a kihelyezett fogadónap megszervezésének szükségességét és egyben gondos előkészítettségét is.
Az ügyek intézése közben sor került 6 fő látogatására is.
Szervezők, résztvevők elégedetten zárhatták a napot. Kulturált, hatékony megoldás volt. Jól éltünk a lehetőségekkel. Köszönet a Központ vezetőinek, munkatársainak! Szeretettel várjuk Őket a klubunk rendezvényein is.

Kossuth Lajos Nyugdíjas Klub vezetősége

 

A mappában található képek előnézete Kihelyezett fogadónap Szentendrén