Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Jubileumi közgyűlés Szekszárdon

2018.03.24

2018. március 24-én tartotta a Zrínyi Miklós Honvéd Nyugdíjas Klub Szekszárd az éves beszámoló közgyűlését, melyet összekötött a megalakulás 35. éves jubileumi évfordulójának megünneplésével. A rendezvényen a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetségét Homola Csaba nyugállományú dandártábornok és Vámosi János nyugállományú alezredes képviselte.
A program első részében a résztvevők Bencze János nyugállományú ezredes vetített képes előadásában tekintették át az elmúlt 35 év eseményeit. Ezek után elismerések átadása történt. Először Homola Csaba nyá. ddtbk. a BEOSZ részéről, a régióvezető Pásztor István nyá. ezds. közreműködésével adták át a Hazuga Károly nyá. altbgy. által aláírt évfordulós emléklapot és BEOSZ emlékplakettet. Ezt követően Szűcs Imre ezredes megbízásából a szekszárdi irodavezető, Vén Csaba őrnagy köszöntötte a résztvevőket, majd Bencze János HOKOSZ elnökségi tag adott át egy köszöntő oklevelet.
Mindezek után Durgonics János nyá. ezds., a Nyugdíjas Klub elnöke fűzött szöveges kiegészítést a 2017. éves beszámolóhoz, amit a jelenlévők meg is szavaztak.
A hivatalos rész után a Magyar Honvédség Művészegyüttesének két kitűnő művésze, Gregus Anikó és Dobrozánszky Gábor több, mint egy órás műsorban szórakoztatta az ünnepi közgyűlés résztvevőit.
Ezt a finom évfordulós ebéd elfogyasztása követte.

Vámosi János

 

A mappában található képek előnézete Jubileumi közgyűlés Szekszárdon