Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Jó évet zártak a Kiskunhalason

2017.02.17

A Kuruc Vitézek Nyugállományú Egyesület tagjai február 17-én ünnepélyes közgyűlésen értékelték az elmúlt évben végzett közösségi munkát, és pontosították az idei feladatokat. Az évzáró-évindító közgyűlésen megjelenteket Szegletes László nyugállományú törzszászlós, elnökhelyettes köszöntötte, az elnökség beszámolóját és az idei évre tervezett programokat Madarász László nyugállományú alezredes, az egyesület elnöke ismertette. A pénzügyi helyzetről Szabó Zoltánné adott tájékoztatást, a felügyelő bizottság ellenőrzéseinek tapasztalatait pedig Süli Jenő nyugállományú tűzoltó zászlós foglalta össze.
Egykori kollégái közösségi tevékenységéhez dr. Benkő Tibor vezérezredes - aki erősen kötődik a városhoz, hiszen itt kezdte a tiszti pályáját - személyesen gratulált. A Honvéd Vezérkar főnöke beszédében külön is hangsúlyozta a nyugállományú katonák szerepét a következő nemzedék hazafias nevelésében, a honvédelem ügyének támogatásában.
Kiemelkedő tevékenységük elismeréséül a Honvéd Vezérkar főnök emléktárgyat adományozott Madarász László nyugállományú alezredesnek, Bíró Sándor ny. főtörzszászlósnak és Haluzáné Péli Gizellának.

Forrás: honvedelem.hu .