Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

IX. Nemzetközi kispuska lőverseny Csepregen

2022.07.09

2022. július 09-én a Csepreg Közbiztonságáért Polgárőr és Bajtársi Egyesület szervezésében kilencedik alkalommal került megrendezésre a Nemzetközi Kispuska Lőverseny. Idén tizenkilenc csapat mérte össze tudását ötven feletti versenyzővel a csepregi lőtéren.
A lövészet regisztrációval kezdődött, majd az oktatás és eligazítás után kezdődhetett meg a csapatok versenye.
A szervezők üdítővel, kávéval, szendvicsekkel kínálták a megye több településéről, és szomszédos országból érkezetteket. A lőversenyen részt vettek polgárőrök, veteránok, BEOSZ egyesületek, és az Osztrák Békefenntartók Burgenland csapata is.
Az eredményhirdetésre, egy finom közös ebédre, valamint több kötetlen beszélgetésre az Ottó Campingben került sor. A versenyen és az eredményhirdetésen részt vett Horváth Zoltán, Csepreg város polgármestere és László Attila nyá. alezredes a BEOSZ Nyugat-dunántúli régió vezetője.
Csapat eredmények:
Csapatban abszolút csepregi siker született. Az I-II-III. helyezettek is a Csepreg Közbiztonságért Polgárőr és Bajtársi Egyesület csapatai lettek, Radics Gábor, Rabi Imre, Horváth Zsolt, Gombos Moklós, Radics István és Bokor Gábor részvételével.
Egyéni eredmények:
I.. Radics Gábor
II. Takács Piroska
III. Rabi Imre
A lőversenyen az alábbiakban felsorolt csapatok vettek részt:
Balogunyomi PE, CSKPBE 1-2-3, Gazemberek, HŐR Sopron, HŐR Szombathely, Kőszeg Nyugállományúak, Kőszeg PE 1-2, Österreich 1-2-3, Sárvár PE 1-2, Szombathelyi PE, Vasszécsenyi PE 1-2, Vasi Bajtársi Egyesület.

Varga Miklós

 

A mappában található képek előnézete IX. Nemzetközi kispuska lőverseny Csepregen