Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ilauszki Tibor Emlékverseny - 2018

2018.09.15

A Szombathelyi Határőr Nyugdíjasok Egyesülete – munkatervének megfelelően - 2018. szeptember 15-én megrendezte hagyományos „Ilauszki Tibor sport Emlékversenyét” az Arborétum Sportcentrumban. A sportversenyre (elődjével együtt) tizenkettedik alkalommal került sor, részben BEOSZ támogatással.
A jól sikerült vetélkedésen részt vettek Szombathely város, és környéke nyugdíjas egyesületei, klubok, valamint csökkent munkaképességüek képviselői, csapatai, több mint 130 fővel (13 klub, egyesület). A versenyen részt vett Béndek József nyá. altbgy., a Határőrség volt országos parancsnoka, aki elismerését fejezte ki a szervezőknek, és kiemelte, hogy a szervezésben és lebonyolításban lényeges segítséget jelentett a BEOSZ pályázati támogatás elnyerése.
A nyugdíjasok 5 versenyszámban (teke, doboz dobás, kapura rúgás, kézigránát dobás, darts) jó hangulatú vetélkedésen sportszerű eszközökkel döntötték el a helyezéseket. A vetélkedés külön férfi és női kategóriában, 70 év alatti és feletti korosztályok között zajlott. A vetélkedés végén az összesített pontszámok alapján a helyezettek elismerésben részesültek, melyet Béndek József és Ilauszki Tiborné, az egyesület elnöke, a verseny fővédnöke adott át. Külön-díj elismerésben részesült a legidősebb nő (89 éves) és férfi (85 éves) versenyző, továbbá a nagyszülővel érkező unoka is.
A vetélkedés hivatalos vége után ebéd és baráti beszélgetéssel zárult a sportnap.
Az egyesület a BEOSZ-tól kapott támogatást az előírt keretben és célra használta fel.

N. K.

 

A mappában található képek előnézete Ilauszki Tibor Emlékverseny - 2018