Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Halhatatlanokkal találkoztunk

2018.06.19

A Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesülete két és fél évtizede működik Magyarországon, a magyar sport újkori történelme során, az Olimpiai Játékokon, Világ és Európa Bajnokságokon dicsőséget szerzett magyar sportolók legnagyobb alakjait tömörítő szervezet. Puskás Öcsi, Papp László, Zsivótzky Gyula, Gerevich Aladár, csakhogy egy párat említsünk, de a ma élők közül is – Egerszegi Krisztina, Kovács Katalin, Kásás Tamás stb. tagjai a szervezetnek. 21 tagja lehet a „Halhatatlanoknak”. A Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége ajánlása alapján lehetőségünk volt meghívni rendezvényünkre a magyar sport legnagyobb alakjai közül Dr. Hegedüs Csaba olimpia bajnok, világbajnok, 2x európa bajnok birkózót, valamint Dunai Antal olimpia bajnok, olimpiai ezüstérmes labdarugót. Rendezvényünket megtisztelte Tóth Bertalan nagyközségünk polgármestere, Bernát Istvánné intézmény vezető is.
dscn1299.jpg
 

dscn1312.jpg
Olyan értékeket képviselnek, mint hazaszeretet, céltudatosság, elkötelezettség, csapatszellem, kitartás, szorgalom. stb. Jelenlétükkel, élménybeszámolóikkal színesítették rendezvényünket, érdekes történeteket, sztorikat ismerhettünk meg nemcsak sport múltukról, hanem emberi nagyságukról, magán életükről is. Az egyesületünk tagjai nagy érdeklődéssel hallgatták őket, közvetlenségük, előadói készségük lenyűgöző volt. Vendégeink is örömmel vettek részt, számukra ez egy küldetés. Az előadásuk végén közös fotózásra invitáltak bennünket, melyet mi nagy örömmel vettünk.
dscn1314.jpg
Ebédre is meghívtuk őket, de egyéb elfoglaltságuk miatt nem maradhattak. De nagyon ízlett nekik, a tagjaink által sütött házi süteményeink, csomagoltunk is nekik, melynek nagyon örültek.
Emlékezetes marad számunkra ez a nap.

Antal Jánosné
Platthy József Bajtársi Egyesület