Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Évbúcsúztató 2016. decemberben

2016.12.21

Az év vége, a karácsony közeledtével számolva készültünk a decemberi rendezvényünkre, melyet december 21-én 14 órakor tartottunk a BM Csónakházban. Ilyenkor szoktunk vendéget hívni az önkormányzattól is, hogy némi képet is kaphassunk mi a helyzet a városunkban. Ez alkalommal vendégünk volt városunk első számú vezetője – Szalai Ferenc polgármester úr. Vendégünk rövid tájékoztatója után kérdések is felmerültek mind a város fejlesztése, mind a működtetés kapcsán. Továbbra is nagy igény lenne a volt MÁV-strand megnyitására, mely egy pályázat kapcsán történő felújítás után valósulhat meg. Örömmel hallottuk, mert ez régi igénye a városrész lakosságának és a közeli településekről bejáróknak is.

bb_k.jpg

A rendezvényünk további folytatásaként köszöntöttük a névnapjukat ünneplő tagjainkat, így Soucz Ferenc, Urbán István tagunkat. A karácsonyi hangulatot adó díszített asztal mellett jó ízűen fogyasztottuk a húsos káposztát, melyet Soucz Ferenc ünnepelt készített el. Az évi programunk ezzel véget ért.
Minden Egyesületi tagunknak és Egyesületen kívüli nyugdíjas bajtársunknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok.
Szolnok, 2016. december 21-én.

Kovács Károly egyesületi elnök

Elérhetőség:
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei
Nyugdíjas Rendőrök Egyesülete
5000.Szolnok  Baross út. 39.

Weblapunk: http://civilreg.hu/nyugrend