Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Elnökségi ülés a Gábor Áron Nyugállományuak Klubjánál

2021.05.06

Az év második elnökségi ülését tartotta az egyesület 2021. május 6-án Dobszai József nyugállományú alezredes elnök vezetésével. A januári ülés óta sok elintézendő és egyeztető megbeszélés volt a napirenden.
Az elnökség tagjai tájékoztatva lettek a 2020. évi pénzforgalmi és számviteli beszámolóról.
Ismertetve lett a BEOSZ Operatív Elnökség és a Gábor Áron Nyugállományi Klub közötti Támogatási szerződés, melyben 50 ezer forint vissza nem téritendő támogatási bevételhez jutott az egyesület. Az 50 ezer forintból számítástechnikai kisértékű eszközök beszerzése történt, egy darab külső HDD és 2 db pendrive. Össz értékük a felhasználási számlák alapján 30 ezer forint. 20 ezer forint értékben az egyesület 45. évfordolójára emlék plaketteket vásároltunk a kiemelkedő munkát végzők jutalmazására. A támogatási elszámolás aláírására ezen ülésen került sor, melyet a megbízott elnökségi tag postáz a BEOSZ címére. A 2021. évi munkaprogram kimunkálása a vírushelyzet illetve a bizonytalanság miatt a júniusi elnökségi ülésre lett halasztva. Az ünnepélyes közgyűlés megtartásáról is döntött a vezetőség. 2021. szeptember 23-a lett az új időpont. A júniusi elnökségi ülés témája lesz az aknavető csőrobbanási megemlékezésre a feladatok kiosztása, melyet még egyeztetni kell a helyi parancsnoksággal.
Dobszai József nyá. alezredes elnök megköszönte Bartók Géza, Kránitzné Molnár Valéria, Lábas István elnökségi tagoknak, hogy ebben a nehéz időkben is tartják a tagokkal a kapcsolatot. Segítenek költözködésben, a rászorulóknak használt bútorokat adományoztak.
Dobszai József elnök zárásként a hírlevélben megjelent cikket ismertette és értékelte.
A képeken a kihelyezett elnökségi értekezlet látható Fülöp Lászlóné lakásában.

gaspar_1_880_584.jpg

gaspar_1_779_584.jpg

Fülöp Lászlóné