Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Csemői Vigasságok, hetedszerre

2021.06.18

A Ceglédi Dózsa György Honvéd Nyugdíjas Egyesület 2021.június 18-án tartotta meg a hagyományos „Csemői Vigasságok” elnevezésű rendezvényét. Az egyesület és Csemő község között 2014 óta fennálló együttműködés alapján immár hetedik alkalommal volt lehetőség arra, hogy a tagság sportrendezvénnyel egybekötött szabadtéri összejövetelt tarthasson a község egyik legszebb helyén, a Templom téren.
Hosszú idő óta ez volt az első alkalom, hogy az egyesület tagjai közvetlenül találkozhattak egymással és szót váltsanak az elmúlt időszak eseményeiről. A délelőtti program alapvetően egy hét számból álló sportvetélkedő lebonyolításából ált, amelynek teljesítése zömében ügyességet, találékonyságot követelt a versenyzőktől a fizikai megterhelés helyett.
A délelőtt a sportverseny eredményhirdetésével és a régen esedékes névnapi, születésnapi köszöntések pótlásával és ebéddel zárult.
Pohárköszöntőjében Juhász István ny. vezérőrnagy az egyesület alelnöke többek között köszönetet mondott azért a törődésért, segítőkészségért, amelyet az egyesület tagjai egymás iránt mutattak a járvány helyzet során. Hangsúlyozta, hogy a nehéz időszakban megmutatkozott összetartás és bajtársiasság csak erősítette az egyesületet.
A délutáni program tombolával folytatódott.
A rendezvényen Cegléd város önkormányzatát Hegedűs Ágota alpolgármester, a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetségét pedig Esküdt Lajos ny. ezredes, a BEOSZ koordinációs elnökhelyettese képviselte.
Összességében a több mint 70 fős részvétel jól mutatta, hogy igény van a közösségi élet újra indítására és a 7. Csemői Vigasságok erre kiváló lehetőséget biztosított.
A rendezvény fő szervezői Lukács István ny. alezredes az egyesület elnöke és Hanuta Ferenc ny. alezredes volt.

Juhász István ny. vezérőrnagy
Ceglédi Dózsa György Honvéd
Nyugdíjas Egyesület, alelnök

 

A mappában található képek előnézete Csemői Vigasságok, hetedszerre