Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Csemői Vigasságok - 2019

2019.06.14

A ceglédi Dózsa György Honvéd nyugdíjas Egyesület tagiai június l4-én ötödik alkalommal vettek részt a "Csemői Vigasságok" elnevezésű rendezvényen, melynek keretében köszöntöték a második negyedévben kerek születésnapjukat és névnapjukat ünneplő tagtársaikat is.
A résztevők a meleg idöjárás ellenére egy jó hangulatú rendezvényen vettek részt, a világosításban és környezetszépítésben élenjaró településen, melyet ügyességi versennyel, veterán motorozással, tombolasorsolással színesítettek.
Köszönetünket fejezzük ki dr. Lakos Roland polgármester úrnak, aki biztosította a rendezvényünk feltételeit és személyesen főzte meg az ebédet. Megtisztelte rendeményünket Hegedűs Ágota Cegléd város alpolgrármestere és Vörös Lászlóné nyá. ezredes, a BEOSZ alelnöke és kedves férje.
A színvonalas jó hangulatú rendezvény megvalósításáért köszönet illeti a segítőket, a berendezésben és levezetésben résztvevőket, a támogatókat és mindenek előtt a szervezőket Lukács István nyá. alezredes ügyvezetőt és kedves feleségét Ibolyát.

nn

 

A mappában található képek előnézete Csemői Vigasságok - 2019