Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Csemői vigasságok - 2018.06.14.

2018.06.14

A Dózsa György Honvéd Nyugdíjas Egyesület június 14-én a "Csemői Nyári Vígasságok" rendezvény keretében köszöntötte a születés illetve névnapjukat a második negyedévben ünneplő tagjait.
A résztvevők - a kissé zord időjárástól sem zavartatva - egy jó hangulatú, sportrendezvényekkel, hagyományőrző bemutatóval, a "RETRO" jegyében tartott veterán motorozással és tombolával tarkított napot tölthettek együtt a virágairól méltán híres községben.
A már negyedik alkalommal megszervezésre került eseményt az idén is támogatta a község polgármestere, Dr. Lakos Roland, illetve a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége, amelynek egyesületünk az alapítása óta tagja.
Örömünkre szolgált, hogy vendégként magunk között tudhattuk Cegléd város polgármesterét Takács lászló urat és Hegedűs Ágota alpolgármester asszonyt, valamint a BEOSZ vezetőségének tagjait, Esküdt Lajos nyá.ezds urat, a szervezet elnökhelyettesét és Vörös Lászlóné nyá. ezds úrhölgyet a BEOSZ alelnökét.
A színvonalas programok megszervezéséért és levezetéséért köszönet illeti a szervezőket, mindenek előtt az egész napi eseményeket összefogó Lukács István nyá. alez urat és kedves feleségét.

Lukács István

 

A mappában található képek előnézete Csemői vigasságok - 2018.06.14.