Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Családi nap Somogyfajszon

2019.06.22

Június 22-én ismét Somogyfajszon, a festői szépségű horgásztónál került megrendezésre a Marcali Bajtársi Egyesület hagyományos "Családi Napja". A rendezvényen részt vett a partner szlovén szervezet, a "Szlovén Tisztek Lendvai Területi Szervezetének" kilenc fős és a Marcali társ civil szervezetek küldöttsége is.
Szentes István egyesületi elnök rövid köszöntője és program ismertetése után megkezdődtek a minden korosztály számára tartalmas elfoglaltságot biztosító programok. Közben Bognár György mester szakács ismét finom babgulyást főzött a több mint 60 főt számláló vendégsereg számára. Megkezdődött a horgászat, de a Boronkai Hagyományőrző és Íjász Egyesület is bemutatót, illetve íjász versenyt hirdetett az érdeklődő résztvevőknek. Többen kártya csatát vívtak, társasjátékoztak, kirándultak a horgásztó szép környezetében. Végül az idő is kegyes volt számunkra, egész délutánig kitartott a kellemes meleg idő.
A horgászverseny végeredménye:
I. helyezett: Igaz Ferenc
II. helyezett: Jángli Benedek
III. helyezett: Balaskó Ferenc
Íjász verseny végeredménye:
I. helyezett: Koltai-Tóth Árpád
II. helyezett: Héger György
III. helyezett: Vida Barna
A Boronkai Hagyományőrző Íjász Egyesület külön díjazta a legjobb eredményt elért versenyzőket, ezeket az elismeréseket is Bogyó Gergő korosztályos világbajnok adta át.
A női íjászverseny végeredménye:
I. helyezett: Koltai-Tóth Andrea
II. helyezett: Balázs Valentina
A rendezvény végén, a finom ebéd elfogyasztása után Szentes István elnök értékelte a nap történéseit és átadta a győzteseknek, helyezetteknek az oklevelet és a jutalmakat.

Kőrösi András

 

A mappában található képek előnézete Családi nap Somogyfajszon