Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Civilek Napja Marcaliban

2022.09.09

2022. szeptember 09-én a Marcali Bajtársi Egyesület nagyszabású városi rendezvényt szervezett a város lakossága, civil szervezetei, általános és középfokú tanintézeteinek, óvodáinak részvételével a volt HONVÉD sporttelepen.
A "CIVILEK NAPJA" a városi Tűzoltóság, a Rendőrség, a Mentőszolgálat és a Honvédség bevonásával került megszervezésre.
A rendezvény 10.00 órakor kezdődött, először Szentes István ny. alezredes a Marcali Bajtársi Egyesület elnöke köszöntötte a résztvevőket, majd Dr. Sütő László Marcali város polgármestere nyitotta meg az egész napos bemutatót.
Nagy sikert aratott a Kaposvári Helyőrségi Zenekar műsora, akik a belvárosból, a Künzelsau térről indulva, a városon áthaladva katonazenével köszöntötték a város lakóit.
A zenekar a sporttelepre érkezve egy "GYEPSHOW" programot mutatott be, mely méltán váltotta ki a jelenlévők elismerését.
Ezután a tűzoltók, rendőrség és a mentősök közös bemutatója szórakoztatta a közönséget. A bemutató után a Marcali Bajtársi Egyesület Dalárdájának műsora következett, ők vidám katonadalokat adtak elő. Délután rendőrkutya bemutató, majd makett kiállítás következett.
Szerencsére az idő is kedvezett a jól megszervezett egész napos programnak.

Kőrösi András

 

A mappában található képek előnézete Civilek Napja Marcaliban