Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Beszámoló közgyűlés Táborfalván

2017.02.22

Évértékelő, beszámoló közgyűlést tartott a Platthy József Bajtársi Egyesület Táborfalván 2017. február 22–én a Jókai Mór Művelődési Házban.
Az összejövetelt megtisztelte jelenlétével: Szabó Viktor őrnagy a MH Anyagellátó Raktárbázis Bázisparancsnokság Harcanyagraktár raktárparancsnoka, Ganzler Ferencné százados MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 1. Katonai Igazgatási Központ beosztott tisztje, Sztanó Zsuzsanna nyá. őrnagy a BEOSZ alelnöke, Nagy Károly nyá. alezredes a BEOSZ Közép-magyarországi régió vezetője, Birinyi András nagyközségünk alpolgármestere és Lutz Lászlóné a Kéknefelcs Nyugdíjas Klub vezetője. Közgyűlésünket az egyesület titkára Antal Jánosné nyitotta meg. A tagság meghallgatta Juhász Gábor 2016-os évről szóló részletes és előre tekintő beszámolóját, őt követte a gazdasági vezető Lantos Józsefné beszámolója, majd a Felügyelő Bizottság elnöke Orosz Mária terjesztette elő az elmúlt év ellenőrzéseinek tapasztalatait. A tagság a beszámolókat egyhangúlag elfogadta. A beszámolók elhangzása után vendégeink kaptak szót, akik éltek a lehetőséggel és méltatták a tagok munkáját az érdekvédelem, a katonahagyományok ápolása, valamint a közhasznú munkavégzésünk terén. Ennek elismeréseként a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége könyvjutalomban és elismerő oklevélben részesítette: Józsa Jánost és Lutz Lászlót.
A közgyűlés után ebédre invitáltuk vendégeinket és a jelenlévő tagságunkat. Ezt követően késő délutánba nyúló baráti (bajtársi) beszélgetés vette kezdetét, ahol örömmel beszéltünk arról is, hogy vajon minek köszönhető, hogy az utóbbi években ennyire vonzó lett egyesületünk.

Juhász Gábor elnök

 

A mappában található képek előnézete Beszámoló közgyűlés Táborfalván