Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Adventi rendezvény Szentendrén

2019.12.20

Év végi záró rendezvényt tartott a
Kossuth Lajos Nyugdíjas Klub Advent jegyében.

Hagyományosan megtartottuk év végi Adventi rendezvényünket az MH Altiszti Akadémia tiszti étkezdéjében. Vendégeink voltak Nagy Sándor ezredes, Verseghi-Nagy Miklós és Boda Anikó. Tagjaink karácsonyi műsorral készültek. Gombos Piroska előadásában meghallgattuk a Karácsonyi Rege című verset, mely nyitotta a műsort, Őt követte az Ezüstfény Együttes nagyon színvonalas karácsonyi énekekből összeállított produkciója, majd Kapi Gábor előadásában hallhattunk gyönyörű énekeket. Séra Anna az együttes karmestere zongorán kísérte, és közös éneklésre hívott minden megjelentet. A műsort követően az elnök személyes értékelés kíséretében a HM Zrínyi Nonprofit Kft által biztosított könyvekből ajándékot adott át a jelenlévőknek. A rendezvényen a tagság ajándékkal köszönte meg a klub érdekében végzett egész éves munkáját Horváth Jenőnének, Séra Annának, Esküdt Lajosnak és Kapi Gábornak. Ezt követően Esküdt Lajos a BEOSZ elnökhelyettese méltatta a klub tevékenységét és szólt a Szövetség éves tevékenységéről, valamint felvázolta a 2020 év nagyobb feladatait, tervezett rendezvényeit.
Verseghi-Nagy Miklós köszöntötte tagjainkat, és kifejezte szándékát a tevékenységünk figyelemmel kisérésére. Boda Anikó szólt a közösen elvégzett munkák eredményességéről, felajánlotta további közös munka lehetőségét és egy szép Régi magyar áldás előadásával tette még színesebbé, meghittebbé rendezvényünket.
A finom ebéd elfogyasztása után tagjaink által készített sütemények feltálalása aratott nagy sikert. Köszönet támogatóinknak, segítőinknek, tagjainknak, szimpatizánsainknak az egész éves tevékenységért.
A saját rendezvényünk folytatásaként a nyugállományú katonáink és katonaözvegyeink egy csoportja Budapestre indult a Honvéd Kulturális Központ Pódium termébe a Budapest Helyőrség Szociális Alapítvány rendezvényére, ahol a karácsonyi műsort követően egy - egy értékes ajándékcsomagot vehettek át.
Az oldalunkra látogató olvasónknak kívánok a Klub tagsága nevében áldott, meghitt, békés karácsonyt és eredményekben gazdag boldog új esztendőt.

Horváth Jenőné elnök

 

A mappában található képek előnézete Adventi rendezvény Szentendrén