Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A Szabadszállási Hírmondóban a Honvéd Nyugdíjas Klub

2018.07.14

XIV. Szabadszállás Helyőrségi Honvéd Találkozó

Újból péntek és a tizenhármas szám, de a találkozó már a tizennegyedik.
Ha nyár, akkor július, ha július, akkor városi napok, és ha városi napok, akkor Szabadszállás Helyőrségi Honvéd Találkozó. Immár tizennegyedik alkalommal. Bár péntek van és tizenharmadika, de szerencsésen és érezhetően jól alakult minden (miközben természetesen a babonaság nem a mi világunk).
Az idő, a feltételek, a körülmények kedvező lehetőséget teremtettek egy remek hangulatú találkozóhoz. Horváth Balázs István tudósítása és Fábián Krisztián fotói a Szabadszállási Hírmondóban érhetők el.

 

Barátok-30 kispályás labdarúgó torna
Jubileumi emléktorna a Városi Napok keretében
30 éves a Barátok FC

Focicsapata fennállásának 30. évfordulója alkalmából kispályás labdarúgó tornát rendezett a szabadszállási Honvéd Nyugdíjas Klub 2018. július 14-én a Szabadszállási Városi Napok rendezvénysorozat keretében. Búza Vince cikke ide kattintva olvasható.

 

Mint arról az előzőekben hírt adtunk a rendezvénysorozatot a XIV. Szabadszállás Helyőrségi Honvédtalálkozó nyitotta meg pénteken, szombaton délelőtt a klub Barátok FC. focicsapatának 30 éves jubileuma alkalmából szervezett kispályás labdarúgó emléktornára került sor, majd délután dr. Báldy Zoltán Szabadszállás Város polgármestere a

"SZABADSZÁLLÁS VÁROSÁÉRT"
díjat adta át ünnepélyes keretek között
Farkas Zoltán nyugállományú mérnök alezredesnek,

a Honvéd Nyugdíjas Klub elnökének, amit a testület ítélt oda. Az erről szóló tudósítás és fotók ide kattintva érhetők el.