Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A Nagykanizsai Honvéd Egyesület Közgyűlése

2022.02.18

A Nagykanizsai Honvéd Egyesület, 2022. február 18-án, 16 órakor a Honvéd Kaszinó tükörtermében tartotta közgyűlését. A Himnusz elhangzása után Hajduk Zoltán alelnök köszöntötte a meghívott vendégeket, Bizzer Andrást, Nagykanizsa MJV alpolgármesterét, Ferge László őrnagyot, a 20.Hadkiegészítő és Toborzó Iroda irodavezetőjét, Miskó Jánost, a Nagykanizsai Honvéd Kaszinóért Alapítvány kuratórium elnökét, Halmos Ildikót, a Honvéd Kaszinó vezetőjét, Véghelyi Vilmosnét, Határőr és Rendőr Nyugdíjasok Nagykanizsai Egyesület vezető tisztségviselőjét, Németh István nyá. őrnagyot, a Zalaegerszegi Honvéd Klub elnökét, és Szirmai János nyá. alezredest, a Keszthelyi Bethlen Gábor Nyugdíjas Klub elnökét.
Bizzer András, Nagykanizsa MJV alpolgármestere üdvözölte a megjelenteket, és megemlítette, hogy mekkora jelentősége van a haderőnek, és nyugállományú tagjait mennyire megbecsülik. Nagykanizsa egyik legnagyobb civil szervezete a Nagykanizsai Honvéd Egyesület, mely programjaiban, tevékenységében is kiemelkedő.
A megnyitót követően a közgyűlés tisztségviselőinek, és jegyzőkönyv vezetőinek megválasztására került sor.
Geiger László titkár ezután az elnökség beszámolóját ismertette a 2021. évi tevékenységünkről, Bődör László vezetőségi tag a 2021. évi pénzügyi beszámolóról, és a 2022. évi költségvetési tervről adott tájékoztatást. A felügyelő bizottság nevében Regős Zoltán a Felügyelő Bizottság elnöke is állást foglalt a 2021. évi tevékenységünkről. A következő napirendi pont keretében a 2022. évi feladatokról és programokról történt tájékoztató. A hozzászólás, és válaszadást után, határozathozatal és egyhangú szavazás történt az egyesület 2021. évi beszámolójáról, és költségvetéséről, és a 2022. évi feladatokról.
Az elnökség javaslatot tett a „Tiszteletbeli Elnök Cím”, és a „Nagykanizsai Honvéd Egyesületért Díj” létrehozására, melyet a közgyűlés elfogadott. Ebből az alkalomból a Tiszteletbeli Elnöki Címet Móricz István Béla nyá. alezredesnek, a Nagykanizsai Honvéd Egyesületért Díjat Tarr Ernő nyá. ezredesnek ítélték meg.
A 2021. évben végzett munkájukért elismerésben részesültek, Regős Zoltánné, Simon Miklósné, Wegroszta Zoltánné, Bődör László, Tóth László, és Geiger László.
A kerek születésnaposok köszöntésére is sor került, és emléktárgyat vehettek át Csizmadi Istvánné, Geiszl Györgyné, Kállay Sándorné, Kékesi Jenőné, Szabóné Barcsa Mária, Szente Istvánné, Bődör László, Gömöri Zoltán, Geiger László, Kékesi Jenő, Poprádi Zoltán és Wegroszta Zoltán. Az ünnepeltek közül nem volt jelen Móricz István Béla, Geigerné Nagy Ibolya, Virágh Kornélné és Homoki Tibor. Az ajándékuk eljuttatásáról a vezetőség gondoskodik.
A program kulturális előadással folytatódott, melyben fellépett a Honvéd Kaszinó Énekkara, harmonikán kísért Farkas Miklós, Szollár-Nikolics Zsanna és a Magic Ritmo csoport.
A bál nagyon jó hangulatban, kellemes baráti beszélgetésekkel, tánccal folytatódott, egészen késő estig.
A rendezvény további képei itt láthatók: Facebook

Hajduk Zoltán

 

A mappában található képek előnézete A Nagykanizsai Honvéd Egyesület Közgyűlése