Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

90. éves születésnapi köszöntő Szentendrén

2018.05.09

A szentendrei Kossuth Lajos Nyugdíjas klub szervezésében 2018. 05. 09-én köszöntötte 90. születésnapja alkalmából Major Béla nyá. ezredest, családja körében az MH Altiszti Akadémián Petricskó Zoltán alpolgármester, Hazuga Károly nyá. altábornagy a BEOSZ elnöke, Nagy Sándor ezredes MH Altiszti Akadémia törzsfőnöke, Szabó Tünde őrnagy a HM KIKNYP 1.sz. Igazgatási Központ Érdekvédelmi részleg vezetője és Bélavári Miklós százados, valamint a Klub tagsága nevében a vezetőség.
Major Béla ezredes úr nyugállományba vonulása után lépett be a Kossuth Lajos Nyugdíjas Klubba, ahol 1994-ben a klub elnökévé választotta a tagság. 11 évig volt klubelnök. Aktívan és eredményesen dolgozott a katonai hagyományok megőrzése és ápolása érdekében. Gondoskodott a klubnapok hasznos eltöltéséről. Vezetésével számos országos versenyen voltak jelen a klub tagjai. Sokáig hasznos tanácsokkal, javaslatokkal segítette a vezetőség munkáját, jelenleg is tagja a klubnak.
A köszöntésen az alakulat katonazenekara is közreműködött, a Szentendre TV munkatársai felvételt és riportokat készítettek.
A rendezvény jól szolgálta az aktív és nyugállomány kapcsolatának erősítését a közös cél érdekében a szervezetek összefogását, tenni akarását. Béla bácsi és a család köszönetét fejezte ki a szervezőknek a megható köszöntésért.
További jó egészséget kívánunk Major Béla nyá. ezredes úrnak.

Horváth Jenőné
klub elnök

 

A mappában található képek előnézete 90. éves születésnapi köszöntő Szentendrén