Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

45 éves a Petőfi Sándor Bajtársi Egyesület

2017.11.18

2017. november 18-án ünnepelte fennállásának 45. évfordulóját a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Bajtársi Egyesület a Móra Ferenc Művelődési Központban.
A rendezvényen részt vett: Csányi József polgármester, Szabó József ezredes, a HVK SZCSF-ség Humánszolgálati Osztályának osztályvezetője, Huszár János altábornagy, a MH Őszhaderőnemi Parancsnokság parancsnoka, Antal László ezredes a MH. 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred parancsnoka, Durgó Tamás őrnagy az I. sz. katonai igazgatási központ vezetője, Végh Ferenc nyá. vezérezredes a BEOSZ TT elnöke, Esküdt Lajos nyá. ezredes, a BEOSZ elnökhelyettese, dr. Kovács György nyá. ezredes a BEOSZ DAR vezetője, a régióhoz tartozó egyesületek vezetői és még sokan mások.
Az ünnepi közgyűlést Hideg István ny. őrnagy, az egyesület elnöke nyitotta meg, majd beszámolt a 45 év történéseiről. Az ünnepi beszédet követő hozzászólások után elismerések átadása következett az egyesület és 16 kiemelkedő munkát végző tag részére. Kiskunfélegyháza polgármestere az egyesület teljes tagsága részére 1 napos Balatonfüredi (Tihanyi) kirándulásra történő meghívást adott át, mely a teljes tagság részére térítés mentes. Az elismerések átadását kulturális műsor követte.
A rendezvény további részében a város főterén a Hódmezővásárhelyi katonazenekar térzenével köszöntötte a rendezvény résztvevőit, majd Petőfi Sándor szobránál koszorúk elhelyezésére került sor. A nap jó hangulatú díszebéddel zárult.

Az eseményről a honvedelem.hu és Kiskunfélegyháza hírportálja is beszámolt .

 

Forrás: Hideg István nyá. őrgy. tudósítása

 

 

A mappában található képek előnézete 45 éves a Petőfi Sándor Bajtársi Egyesület