Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2022. április 8-án ülésezett az Észak-magyarországi Régió

2022.04.08

2022. 04. 08-án Hatvanban tartotta éves régióértekezletét a BEOSZ ÉMR.
A Grassalkovich Művelődési Házban megtartott rendezvényen megjelent Kopasz Jenő nyá. ddtbk, a BEOSZ gazdasági elnökhelyettese, Dr. Havasi Zoltán nyá. r. ddtbk, a Veterán Rendőrök Országos Szövetségének elnöke, Molnár János alez. az MH KIKNYP 4. Hadkiegészítő és Toborzó Központ parancsnoka, valamint a régió egyesületeinek vezetői.
A rendezvény kezdetén a résztvevőket Lestyán Balázs, Hatvan város alpolgármestere köszöntötte.
Az értekezleten először a régióvezető adott rövid értékelést a 2021. évben elvégzett munkáról és a 2022. évi feladatokról, majd Molnár János alez. az MH KIKNYP szervezeti elemeit és azok feladatait ismertette. Kopasz Jenő ny. ddtbk. a BEOSZ 2022. évi költségvetéséről, az egyesületek várható támogatási lehetőségeiről tájékoztatta a megjelent egyesületi vezetőket.
Rövid szünet után, bemutatkoztak a szövetség tagjai sorába 2021-ben felvett egyesületek (Ejtőernyősök Szolnoki Szervezete és a Szolnoki Honvédségez Tartozó Társadalmi Egyesületek Nőtagozata), valamint a legutóbbi értekezlet óta vezetőváltáson átesett egyesületek új elnökei (a Rendvédelmi Nyugdíjasok Bajtársi Egyesületétől Dr. Havasi Zoltán nyá. r. ddtbk és Kelemen Antal nyá. r. ezds, a Nyugállományúak Klubja (Jobbágyi) részéről Oravecz Józsefné).
A rendezvény fórumjellegű beszélgetéssel zárult, melyen a résztvevők több témában is igen aktívan fejtették ki gondolataikat.

Kőszegi Ferenc

 

A mappában található képek előnézete Ülésezett az Észak-magyarországi Régió